Ki hogyan szereti és készíti el a spagettit? Milyen változatokat ismertek?
Én például (nem vagyok vegán, eszek húst) csak hús nélkül eszem meg. Egyszer testvérem hozott Németországból, azóta így készítem én is: sűrített paradicsom,hagyná,fűszerek és más nincs benne, és csak oliva olaj.
Persze ezer más változata van, de azok nem nekem ízlenek annyira, főleg ha olajos is. De hát annyi változat, ahány ember :D. Erre vagyok kíváncsi, hogy ki hogyan szereti, és csinálja meg magának (vagy a a családnak).
Ugyanúgy, mint a hagyományost, csak nem teszek bele húst, hanem gombát és hagymát pirítok meg.
Lehet viszont kapni olyan előre elkészített szószt is, amit vegák is fogyaszthatnak, ez a Dolmio. Viszont én jobban szeretem, amikor megfőzöm rendesen. :P
a spagetti maga a teszta, nem a szosz (ha tarhonya receptet ker valaki porkolt recepteket adtok? :P)
itt egy szuper teszta recept, es az oldalon szuper carbonara es amatriciana recept is megtalalhato tobbek kozt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!