Bolognai spagettit szeretnék csinálni. Milyen sertés húst vegyek, melyik részét? Melyikkel a legfinomabb?
Érdekes, hogy az egyetlen tényleg helytálló választ(a harmadik válaszol és a belinkelt olasz cikk) nullára pontozták! Sokkal okosabb lenne, ha elöször elolvasnák a cikket és utána eszerint készítenék a ragut, nem pedig a menzás akármiket tennék asztalra.
A bolognai raguba SEMMIFÉLE sertéshús nem való!
Jó, de nem akar mindenki kurkumás/karobporos/izés-mizés gasztronómiai csodával vacakolni órákat a konyhában, nem étteremben fogja felszolgálni vörösborral és gyertyafénnyel, hanem lehet, csak szeretne összedobni egy vacsorát otthon a családjának, csak úgy "háztartási" módra.
Mi darált sertéslapockából szoktuk készíteni, vagy vegyes marha/sertés darálthúsból. Mindkettőből jól szokott sikerülni.
A marhának melyik része kell bele?
Melyik a legjobb?
Megcsináltam :)
Sertést vettem 1.5 kilót 2 ezerért.
A marha több, mint 3 ezer lett volna.
Sok fűszerrel, durum tésztával, reszelt sajt a tetejére :)
Legközelebb kipróbálom marhahússal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!