Bolognai spagettit szeretnék csinálni. Milyen sertés húst vegyek, melyik részét? Melyikkel a legfinomabb?
Figyelt kérdés
2017. dec. 6. 22:23
11/21 Szivárvány000 válasza:
Én semelyik részét nem ajánlom a sertésnek.
12/21 anonim válasza:
Marhalábszár és -nyak 1:1 keveréke, frissen 2x darálva a hentesnél (ugyanúgy, mint a hamburgerhúst). Ha sertéshússal csinálod, lelked rajta, de az NEM bolognese!
13/21 A kérdező kommentje:
Szivárvány000!
Miért nem?
2017. dec. 12. 11:58
14/21 anonim válasza:
Mert nem való ebbe az ételbe.
Konyhai moslék íze és állaga lesz tőle.
Az már persze más kérdés, hogy sokaknak ez a nonpluszultra kaja.
15/21 A kérdező kommentje:
Értem.
2017. dec. 12. 21:12
16/21 Szivárvány000 válasza:
Amikor csak lehet, kerülöm a sertést. Amelyik étel megengedi, pulykával, csirkével helyettesítem.
17/21 A kérdező kommentje:
Értem, nem szereted. Csak érdekelne, hogy miért? Rossz íze van?
2017. dec. 13. 14:36
19/21 A kérdező kommentje:
De miért?
Vallási okokból?
2017. dec. 14. 09:07
20/21 Szivárvány000 válasza:
Egészségtelen. Orvos mondta, hogy hosszútávú fogyasztása a vérben csinál valami rosszat, azt hiszem, a húgysav megszaporodik, ízületi betegséget okoz, persze csak ha szinte mindig azt fogyasztjuk. Az orbánc kialakulásának kockázatát is növeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!