Vasárnap csináltam carbonara spagettit, carbonara alapporból, mivel kolis vagyok sokat hoztam el, de nem ettem meg. Holnap még jó? Ehetek belőle?
a diák olyan tésztaba halt bele ami kint volt a konyhapulton 5 napig...nyilván úgy nem is értem, hogy ehette meg
viszont a hűtőben van a tej miatt akkor is necces de lehet, hogy nincs baja
Aki meghalt a tésztától, annak a kajája kint volt öt napig szobahőmérsékleten, és valami húsos tészta volt, a hús romlott meg, nem a tészta.
Ha az alapport tejjel készítetted, akkor inkább már ne edd meg (ráadásul a hőkezelt tejeknek sokszor szaguk sincs, ha megromlanak). Ha vízből van, és eddig lezárva hűtőben tartottad, akkor még jó lehet, de én mondjuk nem enném meg. :D
Én a tésztàkkal nem viccelek, ha màsodik nap nem fogy el, megy ki az udvarra a kutyànak, hiàba nincs szaga, hiàba hisztizik a lànyom, hogy neki az kell, nem engedem megenni.
Dobd ki, tésztàval tényleg ne szórakozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!