Szoktatok venni üveges spagettit szószt?
Figyelt kérdés
Ha igen, melyik a legjobb?2014. febr. 25. 19:04
1/4 anonim válasza:
nem, mindek ? hámozott paradicsomkonzervből, paradicsompüréből és fűszerekből csinálom. ja meg persze darálthús...stb
2/4 anonim válasza:
Nem, végül is csak paradicsomszósz és fűszerek. Inkább megcsinálom magam.
3/4 anonim válasza:
Rengeteget fogyasztottam a Lidl sajátmárkás vörösboros paradicsomos tésztaszószából (minimum 50 üveggel), mivel a piacon az volt az egyedüli, amely hozzáadott cukor nélkül készült. A terméket sajnos azóta megszüntették, és nem találok sehol egészséges változatot, úgyhogy azóta már magamnak készítem a szószaimat saját fűszerezéssel paradicsomkonzervből vagy rendes paradicsomból, de még finomabb is, mint az eredeti.
Az összes Dolmio, Globus, Barilla, Knorr, stb. egytől egyig sajnos hozzáadott cukorral készül. Tehát aki odafigyel a glikémiás indexekre, nem veheti meg.
4/4 anonim válasza:
En szoktam, de csak Barillat, ezt viszont nagyon szeretem. Bazsalikomos, isteni finom, szerintem a minosege is oke. Magasan ez a legfinomabb nekem, probalgattam sokat. Esetleg a Dolmio. De mast nem veszek semmikepp. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!