Havi 15-17 ezerből, hogy hozzátok ki egy főre az étkezést?
komenymag leves, tojas leves
krumlisteszta, tojasos nokedli, paprikaskrumpni
ha ritkan hus van, abbol jo adag huslevest fozni, a fott hus melle valami martas (unnepi kaja)
palacsinta, grizes teszta ... hogy az edesek kozul is legyen valami
Olcsó, xarokat kajálva szokták.
De minden ilyen kérdésnél megjelenik egy rakás troll, akik kifejtik, hogy ők napi 345 forintból főznek 9 főre, homárt. >:)
16-os olcsókat mond.
Ennél aligha van több opció
Havi 15-17ezer keretből teljesen felesleges boncolgatni, hogy mennyi a szénhidrát és az mennyire egészséges, vagy egészségtelen, amikor az egész a túlélésről szól. És ha a túléléshez a legolcsóbb út a szénhidrát, akkor marad a szénhidrát.
Ha csak egy hónapról van szó, akkor nagyon-nagyon gyatrán át lehet vészelni, de hosszabb távon már tényleg az egészség rovására megy.
Én művészi szintre vittem a spórolást, (havi 30ezerből étkezem) de ez az összeg nekem is gondot okozna.
Jelenlegi helyzetben csoda, hogy ha ennyit kifogok tudni spórolni.
Egyetemista vagyok, de a szüleimmel rossz a kapcsolatom. Ünnepre kellett hazajönni, nem maradhattam a koliban.
44 ezer amit kapok januaárban, mivel kirúgtak a munkahelyemről, igaz csak diákmunka volt.
20 ezer lesz a koli. Remélem találok munkát.
Ezt normális, kiegyensúlyozott, egészséges étkezéssel sehogy sem lehet kihozni sajnos. Marad a tészta, rizs, cukor, krumpli, liszt és olaj. Néha ezek mellé egy kis tojás, primőr zöldségek (hagyma, répa, karalabe, zeller, stb), heti 1-2x hús. Amivel még ki lehet egészíteni, figyeld a környéken lévő segélyszervezetek felhívásait, mert gyakran van ételosztás, ott vagy egy szatyornyi tartós élelmiszert kapsz, vagy egy tál meleg ételt. Akinek ennyire nincs pénze lájára, az igénybe veheti ezeket is.
De leginkább tényleg próbálj meg munkát szerezni és kitörni ebből, mert nagyon méltatlan így élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!