Létezik pálmazsír mentes margarin?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Már korábban láttam egy hasonló kérdést, ám az több éves és nem volt rá érdemi válasz, így én is érdeklődnék, hogy tudtok-e ilyen konkrét termékről?
2020. dec. 1. 13:29
1/2 anonim válasza:
Én pont pár napja nézegettem az egyik boltban, melyikben mi van.
Túl sok energiát nem fektettem bele, olyat vettem, amilyen épp volt, illetve ezen belül, amiben elsőre a legkevesebbnek láttam a pálmazsírt.
Ez a Flora original lett végül.
Még itt van a doboza, mondom az összetételt:
Napraforgó 26%, len 11% , pálma és repce, összesen 2 %.
Ez az összterméknek ennyi %-a, az összesnek meg a 45%-a zsiradék. Remélem, érthető.
2/2 A kérdező kommentje:
Persze, érthető. Az Aldiban pl. egy darabot sem találtam, pedig én is kíváncsiságból végignéztem mindegyik márkát. Végül vajat vettem, bár a margarin felé húz a szívem. :P
2020. dec. 1. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!