Miért kellett a Balaton szeletet is elrontani azzal a fránya pálmazsírral?
Figyelt kérdés
Konkrétan földíze lett tőle. Mindenbe azt teszik, ennyire megéri nekik? Rossz ízt kölcsönöz és még egészségtelen is.2019. aug. 30. 14:20
1/7 anonim válasza:
Nekem is undorító ízű a pálmazsír, azon kívül, hogy tényleg nem egészséges.
Nincs mese, nem kell venni az ilyen termékeket.
2/7 anonim válasza:
Arról nem beszélve, hogy nem szabad támogatnunk az előállitását azzal, hogy fogyasztjuk.
3/7 anonim válasza:
Olcsó. A magyar vásárló meg az ár alapján választ - sajnos általában érthető okokból.
Én nem érzem az ízén amúgy.
4/7 anonim válasza:
Minden csokiban ez van már, kekszekben is. Ezt találták ki a transzzsír helyett. Biztos olcsó.
Azóta Nutellát sem eszem, borzalmas íze lett.
5/7 anonim válasza:
Egyszerű. Nem kell ezeket a termékeket venni, Nem kell az esőerdő kiitását támogatni. Csoki nélkül szerintem el lehet élni.
6/7 anonim válasza:
3: semmi köze a magyarokhoz vagy az olcsósághoz. Ezt használja már minden nagyipari gyártó. Drága termékeknél is.
7/7 anonim válasza:
Sohasem veszek Balaton szeletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!