Hogyan étkezzek? Mikor mit egyek?
Igazából szeretnék diétázni és életmódot váltani.
De a munkahelyem nagyon kicsesz velem, 1-2 szendvicset tudok enni reggelente ez kb 7.40 körül és sose tudok kimenni szünetre így este fél6 mire haza érek már fürdés alvás van, mert korán kelek.
Hétvégére teljesen kivagyok éhezve,de nem eszek sokat mert tudom abból hízás lenne.
Érzem hogy nincs energiám.
Napi 2x se tudok enni nem még 5x
Mit tegyek? Szünetet X okokból nem mindig tudom kivenni az is csak 20 perc
Diétázni? Te jó isten. Az tudatosult benned, hogy a leírásodban azt állítod, hogy napi 1-2 szendvicset eszel meg reggelente és utána másnap reggelig semmit? Erre rádiétázni nem szabad, sőt ennyi táplálék az már erősen az önsanyargatás kategória.
Nem tudom milyen munkakörben dolgozol, de ilyen nincs, hogy nem engedik kivenni az étkezési szünetet. Gyártósoron általában úgy szokták megoldani, hogy addig megkérsz rá valakit, hogy váltson fel.
És hazaérkezés után is egyél valamit vacsorára! Legalább egy főétkezés legyen valamelyik a három közül.
Neeem!!!!
Diétàzni szerettem volna. De mivel nincs szünetem így nem tudok diétázni, mert koplalnom kell. Ügyfélszolgálat, ha teli van az iroda márpedig nem kelsz fel onnan amíg vannak bent.
Egyél munkába indulás előtt otthon.
Munkahelyen az már a 2.etkezesed legyen.
Ha hazaérsz, akkor pedig legyen meg a 3.
Hétvégén főzz előre, fagyaszd le, csak ki kell venned és enni. (Hétfő-kedden még azt sem).
Ez még így is szar, de százszor jobb, mint amit most csinálsz.
Ha beszélsz a főnökkel, esetleg mondd neki, hogy kiderült, hogy IR-re utaló tüneteid vannak, ezért 3 óránként kellene enned. Hátha megértő lesz.
Másik opció a folyékony kaja. Én vinnék egy kaukázusi kefírt délelőttre, egy (húsleves alapú) zöldségkrémlevest ebédre és egy fehérjével felturbózott gyümölcsturmixot délutánra. Ezeket, amikor megéhezem, két ügyfél között lazán benyomnám egy kulacsból. Otthon pedig mindenképpen vacsoráznék, lehetőleg főtt ételt.
Amúgy sosem értettem az ilyen munkahelyeket. Milyen hatékony lehet a munkavégzés és milyen lehet a munkahelyi hangulat a sok éhező, korgó gyomrú dolgozóval? Esetleg össze lehetne fogni pár kollégáddal, és közösen kérni, hogy igenis adják ki a törvényileg kötelező ebédszünetet. Értem én, hogy fontosak az ügyfelek, de ha ki van írva, hogy ettől eddig ebédszünet van, kérjük megértésüket, akkor egy idő után ehhez fognak igazodni. Ilyen nincs, hogy 8 órán keresztül nem tudsz enni, mert nincs szüneted.
Nincs kiírva, hogy van ebédszünet, ez nem olyan iroda.
Tegnap is csak behívott, hogy miért vagyok ideges meg miért csapkodok... Vagyunk 3man főnökkel együtt és az is baj, hogy ha nincs is annyi ügyfél mintha egyedül lennék bent mert a másik candy crash-uik..meg elvonul 30 percre a wcre telefonál ilyenek... Főnöknek meg ugye " nem kötelező fogadnia őket" így áll a bál előttem folyton és nagyon kezdem unni meg igazságtalan is az egész, bezzeg ha nekem van egy perc pihenő akkor egyből aggatja a nyakamba a szarokat :(
A víz meg a másik... Inni se iszok :( pedig 2 év után most gyógyultam ki 60%ban a pajzsmirigy túlműködésből ittam a jódos szelénes vizet... De a sima vizet se tudom inni.
Ahogy szokták mondani " fingani nincs időm"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!