Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hogyan étkezzek? Mikor mit egyek?

Hogyan étkezzek? Mikor mit egyek?

Figyelt kérdés

Igazából szeretnék diétázni és életmódot váltani.

De a munkahelyem nagyon kicsesz velem, 1-2 szendvicset tudok enni reggelente ez kb 7.40 körül és sose tudok kimenni szünetre így este fél6 mire haza érek már fürdés alvás van, mert korán kelek.

Hétvégére teljesen kivagyok éhezve,de nem eszek sokat mert tudom abból hízás lenne.

Érzem hogy nincs energiám.

Napi 2x se tudok enni nem még 5x

Mit tegyek? Szünetet X okokból nem mindig tudom kivenni az is csak 20 perc

2020. szept. 30. 19:35
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
67%

Miről beszélsz? Szerinted ki áll neki megmosni, összevágni vagy lereszelni a salátának valókat a munkahelyén?

Kis dobozkában vigyél valami kész kaját, akár müzlit, rizibizit, salátát, és egyél meg 5 perc alatt valamennyit, aztán igyál egy pohár vizet. A következő 5 perces szünetben(ha lesz) ehetsz egy kis gyümölcsöt, vagy egy fél szendvicset. Szervezd meg a táplálkozásod, készülj elő otthon. Nem baj, ha nagyon keveset eszel, de egyél, és inni se felejts el! Csak ügyesen!

2020. okt. 1. 21:52
 22/31 A kérdező kommentje:

És te miről beszélsz?

Már bocsássa meg a világ az alap hangsúly azon van, hogy 20 perc a szünet és ki se tudom venni!!!

Miért nem csomagolok? Azért mert mint említettem bejárós vagyok este fél 6ra érek haza csöves falvára ahol nincs bolt ilyenkor, így reggel veszem meg a cuccokat így veszel csomagolt salátá meg hozzá azt a szaros zöldséget. Ezért nem viszek.

Kár is volt a kérdêst feltenni. Minden lejött csak az nem amit kêrdeznék.

Mint egy kommentelő is írta h pincér volt... Pl nekik is magyarázd meg hogy kifogásokat gyárt... Majd ha kész a kajád de nem hozza , mert leül 20 percet kajálni vagy a buszsofőr nem indul mert épp betol 2 szendvicset kíváncsi lennék ki mennyit morogna.

Én itt le is zártam. Köszönöm a GYIK népségnek a hozzámállását, de mit is lehet várni.

Nem gyárban dolgozok, hogy megvan adva 11-kor szünet...

Sőt csak lábjegyzet, dolgoztam én olyan raktárban ahol addig nem mehettél szünetre míg az adott túra nem volt kész... Ennyi.

Könnyű nem az én helyzetemben ugatni, hogy én ezt direkt csinálom, meg mert tegyem össze a kaját mikor bolt sincs nyitva mire haza érek...

2020. okt. 2. 05:02
 23/31 anonim ***** válasza:
71%

Figyu, a barátom 4-kor kel és megy el itthonról, este 8-kor ér haza.

Napi 100km-rt ingázik.

És képzeld el, mindig tud előre csomagolt kaját vinni, mert megvettük neki előre hétvégén.

Nehogymár mindenre kifogasod legyen, és mi legyünk a szarok, mert megmondjuk, hogy életképtelen vagy.

2020. okt. 2. 07:11
 24/31 anonim ***** válasza:
75%
#23, azt senki nem mondta rajtad kívül, hogy életképtelen! Egyszerűen van még mit tanulnia, például az előre gondolkodás, előrelátás, szervezés, munkahelyi kultúra, étel készítés, csomagolás terén.
2020. okt. 2. 07:20
 25/31 A kérdező kommentje:

Így van megvettétek előre.

Nekem csak bicóm van amit meg megveszek előre az kb. Szerdáig tart.

De látom a lényeg nem jön le, hogy hiába is csomagolnék itthonról, nincs mikor megegyem :) a barátod vélelmezem vagy gyártósoron van ahol ki vannak adva a szünetek vagy egy olyan irodába ahol kimehetek én nem ülnek előtte az ügyfelek.

Nem tudom te pl. mit szólnál ha bemész valahova és amikor te jönnél akkor kimegyek enni :) de tudod mit? Ma ezt teszem és lehet épp előled állok fel,de akkor kérlek ne morogj, hogy várnod kellett, köszi 🤝

2020. okt. 2. 07:30
 26/31 A kérdező kommentje:
Én éppen jószándékú vagyok, mert az ügyfelekkel nem akarok kicseszni, ezért nem vagyok bunkó paraszt, hogy felállok enni. De lehet épp ugyanolyan értetlen, mint épp te szóval lényegében én minek kedveskedjek? :) Majd ha ügyet intézel bárhol jusson eszedbe, hogy akinél ülsz lehet nem evett ;)
2020. okt. 2. 07:33
 27/31 anonim ***** válasza:
67%
Szedd már össze magad! Nem kell hősködni, nem kapsz kitüntetést azért, mert nem eszel! Gondolkozz előre, vigyél kaját, egyél egy keveset 5 perc alatt! Csókolom
2020. okt. 2. 07:41
 28/31 anonim ***** válasza:
42%

#23-as vagyok. Nem gyartosoron dolgozik, nyugi. 🙂

De többet nem is fűznek hozzá, mert teljesen felesleges.

2020. okt. 2. 07:46
 29/31 A kérdező kommentje:
Szerintem is felesleges :) majd várnak az emberek igazatok van ;)
2020. okt. 2. 09:52
 30/31 anonim ***** válasza:
78%

A 30 percig telefonáló kollégával szemben kellene határozottnak lenned. Megbeszélni vele, hogy melyikőtöknek mikor van 20 perc ebédszünete, a másik addig foglalkozik az ügyfelekkel. A főnöknek meg, ha pont az ebédszünetre akar munkát adni, mondd, hogy oké, persze, majd ebéd után megcsinálom, ha nincsenek ügyfelek. Most komolyan, azt veszik palira, aki mindig csak hagyja magát.

Én már elég sokszor hallottam ügyfélként, hogy "elnézést, most ebédszünet van, tessék várni, amíg visszajön a kolléga". Ha időpontra megyek valahova és csak 10 percet kell várnom, az még teljesen jó, ennél sokkal rosszabb is szokott lenni pár helyen.

Munka után, mielőtt még hazamész, nem tudsz venni pár dolgot másnapra, ott nincs valamilyen bolt?

2020. okt. 2. 10:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!