Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hogyan étkezzek? Mikor mit egyek?

Hogyan étkezzek? Mikor mit egyek?

Figyelt kérdés

Igazából szeretnék diétázni és életmódot váltani.

De a munkahelyem nagyon kicsesz velem, 1-2 szendvicset tudok enni reggelente ez kb 7.40 körül és sose tudok kimenni szünetre így este fél6 mire haza érek már fürdés alvás van, mert korán kelek.

Hétvégére teljesen kivagyok éhezve,de nem eszek sokat mert tudom abból hízás lenne.

Érzem hogy nincs energiám.

Napi 2x se tudok enni nem még 5x

Mit tegyek? Szünetet X okokból nem mindig tudom kivenni az is csak 20 perc

2020. szept. 30. 19:35
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
76%
Tönkre akarsz menni? Nagyon jó úton haladsz felé. Vagy marha gyorsan húzd meg a határaid a munkahelyeden, vagy marha gyorsan keress másik állást, így pér hónapon belül kórházban végzed, ha nem hamarabb és simán okozhatsz magadnak visszafordíthatatlan károkat.
2020. okt. 1. 10:24
 12/31 anonim ***** válasza:
84%

#8: Nem biztos, hogy meghajtja, főleg, ha este eszik szilárd ételt is.

Mivel még inni sincs ideje, két legyet ütne egy csapásra: eszik és folyadékot is visz be. Remélem, wc-re ki tud menni, az már tényleg durva lenne, ha még azt se engednék...

Egyszer beszélgettem a postán egy hölggyel, panaszkodott, hogy még pisilni se engedik kimenni, amíg az ablakban ül. Nem mert inni egész nap emiatt... Na az nagyon durva. Ilyen munkahelyről jobb menekülni, főleg, ha még a fizetés is xar.

2020. okt. 1. 10:37
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Vízet az asztalodra nem lehet tenni és közben kortyolgatni?
2020. okt. 1. 12:05
 14/31 A kérdező kommentje:
Van vizem,de 2decit alig iszok meg belőle...ma se voltam szüneten
2020. okt. 1. 16:15
 15/31 anonim ***** válasza:
67%
Nem iszol, nem eszel. Azt nem hiszem el, hogy ez a munkahelyed miatt van így. Nem hiszem el, hogy ne lenne időd, cikkekre vágott almát, reszelt sárgarépát, vagy egy turmixot, egy kis levest megenni, vagy 1 liter vizet munka közben meginni. Te gyakorlatilag sanyargatod a tested, illetve az emésztőrendszeredet, és ez hosszú távon nem tesz jót. Egyél, igyál, ne búsuljál!
2020. okt. 1. 17:33
 16/31 anonim ***** válasza:
0%
Sztem egy korty vízhez nem kell szünet.. igaza van az utolsó válaszolonak, ez szerintem sem a munkahelyed miatt van így.
2020. okt. 1. 18:38
 17/31 A kérdező kommentje:

Ha felállni nincs időd akkor elég nehéz étkezni.

De lehet beülni nyugodtan a helyemre. Nem véletlenül tettem fel a kérdést.

Itthon iszok meg hétvégén, mert akkor akarja a szervezetem pótolni, kivagyok éhezve egész héten.

Nekem az igazságtalanság érzett a szar, hogy engem állandóan ott hagynak az ügyfelekkel meg ők zabálnak én meg ott vagyok egyedül hagyva.

Főnök ma konkréten ezt mondta 13.51-kor menjek ki enni 9 perc alatt meglehet ebédelni 14.00-re jön az ügyfél...

Persze 9perc alatt lehet enni csak utána meg fáj a gyomrom ha gyorsan eszek.

2020. okt. 1. 20:44
 18/31 anonim ***** válasza:
62%

Kifogás. 9 perc alatt 2 fogást megeszek.

Picit olyan vagy, mint én, amikor nem alszom ki magam, mert 5-ig netezek és 7-kor kelek. Én is azt mondom, hogy sajnos nem tudtam aludni, azt nem árulom el, hogy azért, mert filmet néztem, recskáztam, utána meg gyakoriztam.

Szerintem pszichológus tudna segíteni. (persze nekem is)

2020. okt. 1. 21:04
 19/31 A kérdező kommentje:

9 perc alatt betolsz 2 szendvicset ezen van a hangsúly. Lehet neked nem,de ha én kapkodva eszek akkor fáj a gyomrom, salátát pl 9 perc alatt össze se rakok mire felvágom a parit stb...

De akinek nem ilyen a munkaköre azt kár is erőltetni, hogy megértse.

2020. okt. 1. 21:27
 20/31 anonim ***** válasza:
58%

Hidd el, hogy mi is dolgozunk, és nekünk is be kell osztani az időnket. Felvágni a paradicsomot a szendvicshez?? Erre nekem se lenne időm! Jó hogy a disznót nem ott akarod levágni.

Csomagolj előre és akkor megy!!! Ne a kifogásokat keresd!!! 9perc alatt melegítéssel meg lehet enni egy főételt. És ha neked kevés a 9perc egy egész adagra, akkor edd meg annak a felét!

2020. okt. 1. 21:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!