Hogy vegyem rá őket az egészséges ételekre?
Olyan problémám van évek óta, hogy a családom akikkel még együtt élek (szülők,testvérek) nem hajnaldóak a változatos,egészségesebb ételek bevezetésére. Folyamatosan csak a rántott hús, sultkrumpli, spagetti, mirelit ételek mennem körbe és körbe. Én nagyon szívesen ennék zöldségeket, tengeri állatokat stb
Egyszerűen már meguntam hogy ugyan az megy folyamatosan, de még csak azt sem engedik hogy magamnak megcsináljam a saját ételem, hiszem anyukám nem fogja annak is az árát kifizetni.
Hogyan oldhatnám meg ezt?
Ez nem probléma... Az a probléma amikor kenyér,krumpli, rizs se jut.
Nálatok rántott hús is van.
Majd ha magadra keresel ehetsz tengeri allatot és meglàtod mennyibe rúg egy főnek, nem még egy csalàdnsk
Nem tudom, hogy hány éves vagy, de teljes megoldás csak akkor lesz, ha már lesz saját pénzed.
Addig is félmegoldás, persze ha nem az anyagiak állnak az egésznek a hátterében, ha pl nem arra akarod rávenni őket, hogy mást főzzenek, hanem, hogy vegyenek pl almát, banánt, natúr joghurtot stb és a főétkezésekből eszel kevesebbet, ezekből pedig uzsonnázol. Szintén megoldás, pl rántott hús esetén, hogy ha van savanyúság, akkor köretből és húsból kevesebbet eszel, ellenben savanyúságból többet.
20 vagyok és igen laktam màr külön, de a vírus miatt jobbnak látták ha haza költözöm és nem maradok nagyvárosban.
Az anyagiaktól annyiban függ a dolog hogy szimplán sajnálják rá a pénzt🤷♀️
És igen mondtam már hogy megveszem én, de persze az sem volt jó nekik, nagyon nem értem hogyan bírnak így étkezni és miért nem nyitottak semmi újra😅
Azért a mirelit kaja meg a tengeri állatok közt is van átmenet. Legalább húst tudtok enni. Azért sajnos az elmondható, hogy a "szemét mirelit kaják" olcsóbbak tudnak lenni, mint a friss zöldség, gyümölcs, tengergyümölcsei.
Azt meg nem kell ám benyalni, hogy csak azok az ételek egészségesek, ami nem is létezne az országunkban, ha máshonnan nem tudnák behozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!