Szerintetek is nagyon drágák az élelmiszerek? Nektek mennyi megy el egy nap étkezésre?
Figyelt kérdés
Ha megveszem magamnak a reggelit, ebédet, vacsorát akkor simán 3000 Ft körül van a napi étkezésem 1 főre, ami szerintem nagyon sok de ennyibe kerülnek az élelmiszerek...2020. júl. 22. 12:46
51/55 anonim válasza:
Jézus mária szent isten. Miket esznek egyesek sajnállak titeket. Aztán meg szaladnak az orvoshoz mivel nem tudják mitől betegek... 90 kiló meg csak vagy valamitől nő létedre.vagy tecskó gazdaságos párizsit veszel egy rudat az 550 ft
52/55 anonim válasza:
Ez egy biztosan kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozás amit néhány itt ír hahaha!
Tudjátoi mit? Én 50 ft ból is kihozom a reggelimet :-))) szárazkenyér, és csapvíz + 1 fél szem paradicsom, 3 szem áfonyával, és 1 evőkanál limlom zabbal amire a csapvizet öntöm, megszívja magát, és megeszem majd 1 óra múlva megyek a ,,falnak,, az éhségtől. Ezek vagytok ti néhányan. Hát további jóétvágyat xD
53/55 A kérdező kommentje:
Szeretnék súlyt növelni, kicsit vékony vagyok és ebből kifolyólag is eszek sokat. Akinek olyan az alkata, hogy eszik valamit és kapásból hízik tőle, látszik a változás... Az szerintem el sem tudja képzelni milyen érzés egy hardgainer testalkatúnak aki rendszeres megjegyzéseket kap a kinézete miatt, pedig erről nem tehet, és még sokat is eszik. Egy minőségi, kiegyensúlyozott étrend összeállítása nem 2 forint. Példának hozom fel a Mekit ahol simán ott hagysz 2000 Ft-ot egy étkezésre amivel jól sem laksz, és rengetegen esznek ott. Én nem, mivel nagyon drágának tartom. Szóval ebből kiindulva szerintem sokaknak a 2-3000 Ft napi étkezés sem sok, hisz a mekiben ott hagy csak 2000-et.
2020. júl. 23. 17:09
54/55 A kérdező kommentje:
Illetve a Meki egészségtelen is. Csak példának hoztam fel, hogy ilyen árakkal is találkozik az ember, és rengetegen fogyasztják.
2020. júl. 23. 17:11
55/55 anonim válasza:
Persze nyilván való. Vannak akik otthagynak a mekiben jó esetben hárman 6000 Forintot egy menüre egy délután, de vannak akik egy lencsefőzeléket napokig esznek ugyanazzal a szikkadt kenyérrel. Pont a szomszédomhoz adott be éppen a pizza futár 3 nagy doboz pizzát, és egy nagy üdítőt. Szóval mindenhol más. Van aki tényleg jól lakik 1 szelet szalámival, van aki ezt jogosan kineveti mint látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!