Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Romlott volt vagy másra...

Romlott volt vagy másra gondoljak?

Figyelt kérdés
Tegnap rendeltünk rántott húst, frissen. Finom volt. Mára is jutott belőle a szendvicsembe. Az utolsó előtti falatnak valahogy rossz íze volt, nem tudom miért. Meg is szagoltam az utolsó falatot, de semmi szaga sem volt így megettem, de annak az íze sem volt jó. Lehet bajom tőle? Romlott volt? De akkor a többinek miért volt jó íze?
2020. máj. 6. 08:22
 1/3 anonim ***** válasza:
70%

Hát, hidegen eleve büdös. Szóval ha szendvicsben etted, akkor gondolom, hidegen.

Max. lesz egy kis hasmenésed.

2020. máj. 6. 08:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A rántott húst én másnap már nem is szívesen eszem, mert érzem rajta, hogy nem friss, valószínűleg te is azt érezted.

Ilyenkor nem romlott, szóval nem lesz tőle bajod, csak már van egy kis "másnaposos", állott íze.

2020. máj. 6. 14:03
 3/3 anonim ***** válasza:
75%
A minap én dettó így jártam, pedig abszolút frissen sült volt. Leszedtem a panírt róla, és látszott, hogy a hús fele más színű. Annyira nem volt rossz, szóval megettem, és nem is lett semmi bajom. Arra gyanakszom, hogy ha zsíros része is volt, és fagyasztott húsból csinálták, attól lett rossz. Ugyanis zsíros dolgot nem szabad fagyasztani, mert nagyon rossz íze lesz utána. Sajnos nem 1× megjártam.
2020. máj. 6. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!