Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Romlott főtt tojástól mi baja...

Romlott főtt tojástól mi baja lehet az embernek?

Figyelt kérdés
Amikor megfőztem még jó volt. Nem romlottat főztem. De aztán sokat tároltam a főtt tojást és szerintem megromlott. Ízén nem érteztem semmit. Szaga se volt. A hasam viszont már megy. Csak arra tudok tippelni, hogy az volt a rossz. Minden mást a párom is evett neki nem lett semmi baja. Hasmenésen kívül lehet még más bajom?
2020. ápr. 16. 23:41
 1/8 anonim ***** válasza:
77%

ne félj. nem.

igyal vizet ki neszaradj

2020. ápr. 16. 23:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy keményre főtt tojás ha végig hűtőben volt, nagyon sokáig eláll!

Ha semmi érzékszervi hibája nem volt, nem lehetett romlott, legalábbis kicsi rá az esély.

Ha esetleg határeset volt, akkor se lehetett durván romlott, akkor nyálkás és büdös lehetett volna.

Nem ugyanolyan az emésztésetek a pároddal, lehet te egyszerűen érzékenyebb vagy valamire.

Még placebo hatás is lehet, ha folyamatosan arra gondolsz, hogy romlott volt, a tudatalattid simán elhiteti a testeddel hogy tényleg az volt, amire hasmenés, hányás lehet a reakció.

De ha volt is baja, ha semmit nem lehetett rajta érezni, akkor kb ennyi lesz, egy kis hasmenés, enyhe gyomorrontás.

De amúgy más ízeket, meg szagokat érzel?

Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de hát a csapból is ez folyik, szóval már rögtön erre gondol az ember... :/

2020. ápr. 17. 03:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Van valami kalici vírus, mi budapestiek vagyunk, az egész család (7 fő) napról napra herpeszes lett, enyhe hőemelkedés hasmenés volt, fél nap egy, két nap alatt elmúlt.

Mindannyian ittunk egy bizonyos világmárkás narancsos szénsavas üditőből...

2020. ápr. 17. 09:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem volt rossz íze és büdös, akkor semmi bajod nem lesz tőle. Nincs az az Isten, hogy valaki ne vegye észre, hogy a tojás megromlott, mert rettenetesen büdös. Nem biztos, hogy romlott étel okozza. Lehet olyat ettél a tojás mellé, amivel együtt hasmenést okoztak.
2020. ápr. 17. 10:25
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Azert lefekves elott gyozodj meg rola, hogy tollasodik-e valamid :)
2020. ápr. 17. 15:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A romlott tojásról azonnal kiszúrod,hogy romlott főve is,hidd el . Amúgy a főtt tojás nehezen romlik hütőben ,nem valószínű ,hogy attól megy a hasad.
2020. ápr. 17. 19:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem végig volt hűtőben. Egyszer kivittük a hobbira de nem ettünk meg és haza hoztuk. Az egyik tojással annyi volt a fura hogy a sárgáján kicsit vastagabb volt az a zöld rész ami a szélén szokott lenni. De ízre semmi különbséget nem vettem észre. Háromszor látogattam wc-t és megoldódott a probléma. Meg azért most is karatyol a hasam. Nem teljesen 100-as. De már nem megy a hasam.
2020. ápr. 17. 22:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Érzek szagokat meg ízeket:)
2020. ápr. 17. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!