4 napos főtt tészta még jó, meg lehet enni?
Figyelt kérdés
Szombaton főztem tésztát. Holnap lenne 4-dik nap. Hűtőben van tárolva. Holnap enném meg, de nem tudom hogy 4 napos tészta jó még, meg lehet enni. Vagy dobjam ki a kukában?2019. nov. 18. 19:12
2/10 anonim válasza:
Egyértelműen kuka. Egy ilyen filléres tételért kockáztatnál gyomorrontást?
3/10 A kérdező kommentje:
Akkor most jó vagy dobjam ki a kukában?
2019. nov. 18. 19:37
4/10 anonim válasza:
Kibír 4 napot a tészta, ezek a hitek még abból a korból eredtek, amikor még nem volt rendes fridzsider.
5/10 anonim válasza:
Meg lehet enni, de nem jó ízre sem, meg valamennyire romlott is lehet.
Én nem vacakolnék vele, dobd ki és ha feltétlen tésztát akarsz enni, fözz frisset.
6/10 anonim válasza:
Fuuj h lh lehet 4 napos kajat meg enni
7/10 anonim válasza:
A tésztán lehet érezni, ha megromlott, savanyú szaga lesz.
8/10 anonim válasza:
Ez tényleg olyan tétel, hogy inkább főznék frisset, nem sok idő, se nem drága.
Másnaposan még megenném hűtőből, esetleg rakottasnak elkészítve harmadnap is, utána már nem.
9/10 anonim válasza:
Nem nagyon. De az biztos, hogy száraz meg szarízű lesz.
10/10 anonim válasza:
forró vízben keverd át kicsit kis lángon, ha még nem romlott így majdnem olyan mintha friss lenne. aznapi tésztát szoktam így frissíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!