Pár napja vettem csirkecombot (előre csomagolt), még öt nap volt a lejáratáig, és hazaérve egyből bevettem a mélyhűtőbe. Ma akartam kisütni, kiderült, h büdös... Utoljára januárban sikerült romlott húst vennem, és átlag hetente kétszer vásárolok húst. Ti ritkábban v gyakrabban fogtok ki romlott húst?
Még soha nem sikerült, pedig 25 éve vezetek háztartást.
2020. máj. 4. 13:32
2/11 A kérdező kommentje:
Hát jó neked. Egyébként hentesnél szoktál vásárolni v előre csomagoltat?
2020. máj. 4. 13:40
3/11 anonim válasza:
Előre csomagoltat
2020. máj. 4. 13:42
4/11 anonim válasza:
Szerintem soha nem vettem romlott hust. Henteshez nem jarok, aruhazak huspultjabol vasarolok vagy pedig elorecsomagoltat, azt ritkabban.
2020. máj. 4. 13:43
5/11 anonim válasza:
Darált hússal jártunk úgy, hogy akciósan vettük, olvasztás után már érezni lehetett a szagán, hogy nem teljesen friss. De lepiritottam egy falatot belőle, nem volt romlott (ugye akkor olyan tipikus savanyú az íze is), úgyhogy felhasználtam a főzéshez végül. Nem volt tőle bajunk, ízre is finom volt elkészítve.
Az évek során kétszer vagy háromszor volt ilyen, de konkrétan romlott még sose.
2020. máj. 4. 13:51
6/11 anonim válasza:
Én magam hentes vagyok, nagykerből veszem a húst, amit feldolgozok, az évek alatt a sok tonna között romlott sose volt. Ha éppen veszek boltban egy kg-t, akkor se kaptam eddig romlottat, de volt hogy érezhető volt hogy már nem friss. Viszont ismerőseim panaszkodtak már hogy adtak el nekik nyálkás húst, amit nem értek, ha ilyet eladnak, az a vásárló tuti nem megy vissza vásárolni.
2020. máj. 4. 13:54
7/11 anonim válasza:
2x volt ilyen. Az egyik hentestől, a másik bolti, előrecsomagolt volt.
Ami gyakrabban fordult elő az a büdös, romlott bolti grillcsirke.
2020. máj. 4. 13:57
8/11 MancsWolf válasza:
Hentesnél vásárolok így csak 1x, akkor is azért mert este jutott eszünkbe hogy jó lenne egy kis bogrács party. Igy pennybe vettünk előhűtött dobozos csirkecombot 2x1kg. Külsőre semmi nem látszott rajta D kb dögkút szaga volt kindkettőnek. 5nap volt még szavatosságból. Mire visszatértünk penny bezárt így kuka lett. Azóta ha lehet a boltot is elkerülöm.
2020. máj. 4. 14:15
9/11 anonim válasza:
Coopban már volt hogy vissza vittem húst mert büdös volt.
Máskor penny és Lidl ben vezsek azokkal sosincs gond,a hentesnel itt helyben is nagyon jó dolgok vannak,de sajnso az csak 4ig van nyitva és hetkoznap így ott Nemtudok sokszor vásárolni.
2020. máj. 4. 14:16
10/11 anonim válasza:
Kb évente egyszer. Általában az áruházak húspultjából, ritkábban csomagoltat veszek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!