Veszélyes lehet, ha a hűtőben az üvegpolc alja bepárásodott és a víz rácsöpögött az életre?
Figyelt kérdés
Nem is vettem észre, már csak evés után... Fedő nélkül tettem be a rizst és gondolom még langyos volt. A felette lévő üveglapon "állt" a víz. Persze nem áll a retek a hűtőmben, csak nem szoktam az üveglapokra csak úgy rápakolni, meg gondolom azért nem steril a felülete ott sem semminek.2020. máj. 5. 00:35
1/4 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz, hány emberrel megesett már ez
2/4 anonim válasza:
Bajod nem lesz! Letakarva, becsomagolva soha nem teszünk be semmi ételt. Ételek szaga, illata átveszi egymás illatát és élvezhetetlen lesz tőle az élelmiszer. SZERINTEM!
3/4 anonim válasza:
#2-esnek : gondolom azt szeretted volna írni, h. nem rakunk be ételt lefedés, csomagolás nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!