Létezik olyan sajt, ami olyan, mint a trappista sajt széle/teteje/alja?
Figyelt kérdés
Számomra sokkal finomabb a frissen megbontott pl tolle trappista széle. Kevésbé zsíros, omlós, enyhén sós sajt.2020. febr. 2. 01:04
1/4 anonim válasza:
A trappista tipikusan teljesen homogén.
2/4 anonim válasza:
Régen az Anikó sajt volt hasonló, friss, rugalmas, kicsit nyikorgott a fogadon és finom sós. Nem tudom, hogy van-e még és hogy olyan-e.
3/4 anonim válasza:
a trappista sajt homogen, olyan kivul mint velul. elkezdett szaradni a szele, vagy mire gondolsz?
4/4 A kérdező kommentje:
Frissen ha megvágsz egy pl tollét, akkor ott, ahol a fóliával érintkezik, sokkal omlósabb, nem olyan zsíros mint a közepe.
2020. febr. 3. 05:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!