Ehető még a trappista sajt, ha?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Meg lehet enni a trappista sajtot, ha a szélén körben (de csak a külső íven, ahol keres, és nem szoktunk belőle vagdosni) szóval a külső ívben fehér poros? de nem hiszem hogy penész. úgy képzeljétek el, mintha megszórnád mondjuk liszttel. fehér, és nem zöld, meg nem foltokban, hanem az egész egységesen. mi ez egyáltalán? köszi
2019. okt. 27. 14:38
1/6 anonim válasza:
Az penész, de attól még ehető. Vágd le vékonyan a fehér részeket és már jó is.
3/6 A kérdező kommentje:
Hát levágtam, majd végül is a kérdés kiírásakor megettem. Ha lesz bármi, jelzek :D
2019. okt. 27. 15:38
4/6 anonim válasza:
Nagyon jó módszert találtam a sajt /trappistánál is bevált/ tárolására. Ha nagyobb darabot vettél, mint ami gyorsan elfogy, bontsd ki a nejlonból, csomagold be sütőpapírba, úgy rakd be a frigóba. A sajt száradni fog, de nem penészedik. Ha egész kemény lesz is, reszelhető, bármihez felhasználható! Azóta nálam nincs pöttyös, penészedő sajt!
5/6 anonim válasza:
Az bizony fehérpenész volt, de nem lesz bajod tőle.
6/6 A kérdező kommentje:
lehet. mondjuk kicsit nem is fura, de erősebb íze volt a sajtnak.. no mind1. finom volt, és egyenlőre semmi bajom :D
2019. okt. 27. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!