Tudnátok Nekem ajánlani igazi sajtokat? (bővebben a leírásban)
Akárhol szeretnék egy normális trappistát venni, sehol nem találok . Mindenhol csak ezt a gumiból vagy nem is tudom miből készült izét lehet venni . Reszelni egyáltalán nem lehet, mert szétfoszlik, elkenődik stb.. Normális trappistát már sehol nem lehet kapni ?
Mostanában inkább Pannóniát vagy az ahhoz hasonló sajtokat szoktam venni, hiába drága, de legalább van íze .
Otthon érdemes Maasdamert és ilyesmiket venni, a trappista jóideje fos.
Meg néha van svájci sajt-akció a Lidl-ben, Appenzeller, Gruyére, azok is jók, bár milánóira nem valók, mert erősek.
Más: ha jól akarsz puha sajtot reszelni, előbb tedd be a mélyhűtőbe 10-15 percre.
Itt sokszor kell lágy sajtokat (Tilsiter, Appenzeller, különböző Bergkäse) reszelnem, és kis fagyó után nem kenődik fel a reszelőre. :D
Valaki látom elvesztette a fonalat...
Nem kifejezetten a trappistára irányult a kérdésem, hanem normális, igazi, ehető sajtokra .
Csak példának hoztam fel a trappistát, hogy gumiból készül..
Utolsó előttinek meg üzenem, hogy szerintem többet keresek, mint amennyit te látsz havonta, úgyhogy ebbe ne is menjünk bele, hogy mit tudok megvenni meg mikor ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!