Tudnátok Nekem ajánlani igazi sajtokat? (bővebben a leírásban)
Figyelt kérdés
Akárhol szeretnék egy normális trappistát venni, sehol nem találok . Mindenhol csak ezt a gumiból vagy nem is tudom miből készült izét lehet venni . Reszelni egyáltalán nem lehet, mert szétfoszlik, elkenődik stb.. Normális trappistát már sehol nem lehet kapni ?
Mostanában inkább Pannóniát vagy az ahhoz hasonló sajtokat szoktam venni, hiába drága, de legalább van íze .
2018. jan. 30. 20:44
11/12 A kérdező kommentje:
Köszi .
De a Pannóniával pl. mi a probléma ? Van íze, van illata, nem gumiból van . Szerintem az kifejezetten jó ízű sajt .
2018. febr. 1. 16:38
12/12 Alain Delon válasza:
Most így konkrétan a Pannónia sajtra nem emlékszek, csak arra, hogy a tömegsajtok olyan semmilyenek. Nemrég is adtam esélyt egy ócsó sajtnak. Gyalázatos volt. Én inkább kerülöm az ilyeneket. De szerintem veszek majd Pannóniát, aztán meglátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!