Az mitől lehet, hogy már a normál Trappista sajtot sem lehet rendesen szeletelni a sajtszeletelővel (mint akár 5-6 évvel ezelőtt), hanem csak maszálja?
Figyelt kérdés
2018. okt. 17. 01:28
1/7 anonim válasza:
Mert már köze sincs a sajthoz, úgy car ahogy van.
2/7 anonim válasza:
Nem hagyják megérni a sajtot, hanem a lehető leggyorsabban piacra dobják. Erre utal az is,hogy már nincsenek benne lyukak, ami az érés során alakul ki.
3/7 anonim válasza:
Nem mindegyik ilyen. Válaszd a keményebbet, drágábbat, aminél látsz lyukakat is. Az áruházban már ránézésre felismerhető a darabolt trappistánál amelyik ilyen lágy. Ráhúzzák szorosan a celofánt, és az élein látszik, hogy amelyik le van tompulva, az túl lágy.
4/7 anonim válasza:
Ne trappistát vegyél, hanem minőségi sajtot.
5/7 anonim válasza:
Létezik minőségi trappista is, illetve egyesek ezzel már nem találkoztak. És én sem tudom garantálni, hogy ami pár éve még jó volt, az most is jó. Például a tiszafüredi kifejezetten jó volt.
6/7 anonim válasza:
Azért, mert nem minőségi trappistát veszel. Azt is lehet kapni.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!
2018. okt. 17. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!