Hogyan készíthetném el egyszerűen a lazacot?
Figyelt kérdés
Vettem a Lidlbe fagyasztott lazacfilét, 5 x 120 grammos, bőr nélkül. Ki kell olvasztani? Arra gondoltam, hogy teszek rá egy kis sót és borsot, majd megsütöm serpenyőbe. Nem vagyok tapasztalt halétel téren, eddig csak halrudacskát csináltam.. :)2020. márc. 8. 11:23
2/4 anonim válasza:
Amit leirtál az is egy elkészitési mod.
3/4 Béla211 válasza:
Csomagolás rajta van hogy ki kell e olvasztani vagy nem. Simán jó csak só és bors meg egy kis olíva olaj a tepsiben. Mielőtt eszed érdemes friss citromlével meglocsolni. Persze nem sokat.
4/4 nyam-nyam válasza:
Vedd ki este a hűtőből és másnapra lassan kiolvad. A többi jó ahogy leírtad de ne szárítsd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!