Kaptam 2kilo őzhúst (comb) hogyan készíthetném el grillen, tárcsán vagy hasonlóképpen egyszerűen?
Figyelt kérdés
Esetleg valaki valami jó pácot tudna hozzá?2012. márc. 30. 21:29
1/3 anonim válasza:
A húsról fejtsd le a hártyát, és tűzdeld meg sűrűn füstölt szalonna csíkokkal. Kend meg olajjal, hintsd meg borssal, meg borókabogyóval,kakukkfűvel, citromfűvel, és tegyél rá 2-3 babérlevelet. Alufóliába becsomagolva, tedd a hűtőbe 3 napra. Csak sütés előtt sózd meg.Sütés közben ne tegyél alá vizet!
2/3 anonim válasza:
ezen az oldalon vannak a legjobb vadhús receptek:)
[link] oldalt ott van hogy receptek és válaszd ki az őzt, bocsi nem hozza be url-be úgy:)
3/3 doboszoli válasza:
Erőlködtünk már őzzel, anno a bőség idején, sütve, darálva, kolbásznak(!), de a csapat egyöntetű véleménye:
maradunk a pörköltnél, annak a legjobb. Annak viszont vörösborral, kicsi erdei gombával, burgonyalángoson tálalva kiváló. Lehet, hogy mi vagyunk konzervatívok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!