A csirkesajtot ti mivel szoktátok fűszerezni?
Figyelt kérdés
2020. jan. 21. 18:05
11/12 anonim válasza:
"Honnan tudod? Valóban marhaságnak tűnik, de nem vagyunk mindentudóak. Főleg egy olyan országban ahol a megmaradt részeken is hívnak egy ételt tócsi, tócsni, medvetalp, lepcsáng, lapcsánka meg még pár néven, És az egyes tájakon jó eséllyel nem ismerik a másik megnevezést. A leszakított részek nyelvjárásairól akkor nem is beszéltünk"
Ezekről mind teli van infóval az internet. Ellenben a csirkesajtot csak egy csirkés-sajtos ízesítésű macskakajaként ismeri a google is. Azaz ez gyaníthatóan nem egy létező étel, hanem valakinek az egyéni kitalációja, ami soha nem terjedt el, mint valódi fogás.
12/12 anonim válasza:
Semmivel, ilyeneket max a kutya vagy a macska enne meg, nekik meg nem kell (sőt!) fűszerezni.
Karikázott bél? Ez valami vicc akar lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!