A csirkesajtot ti mivel szoktátok fűszerezni?
Figyelt kérdés
2020. jan. 21. 18:05
3/12 anonim válasza:
Én is pont ezen gondolkozom, mint #1.
4/12 A kérdező kommentje:
Hasonló a disznósajthoz, de kicsit más.
Van benne lefejtett csirke színhús, szív, tüdő, máj, zúza, taraj, karikázott bél.
2020. jan. 21. 18:44
5/12 anonim válasza:
Karikára vágott bél?
Nem kell fűszerezni, a kutyának még só sem kell bele.
6/12 anonim válasza:
Ne haragudj, de te milyen országban élsz?
Mert Magyarországon nem csinálnak "csirkesajtot"!
7/12 anonim válasza:
en sem hallottam meg rola, de a leirtak alapjan so, bors, paprika, fokhagyma jonne szoba nekem :/ de szerintem barmivel, ami ugy erzed javit rajta. ha szereted, akar meg a romai komeny is
9/12 anonim válasza:
“ Nem létezik ilyen étel.”
Honnan tudod? Valóban marhaságnak tűnik, de nem vagyunk mindentudóak. Főleg egy olyan országban ahol a megmaradt részeken is hívnak egy ételt tócsi, tócsni, medvetalp, lepcsáng, lapcsánka meg még pár néven, És az egyes tájakon jó eséllyel nem ismerik a másik megnevezést. A leszakított részek nyelvjárásairól akkor nem is beszéltünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!