Miért tesznek majdnem mindenbe pálmaolajat?
Figyelt kérdés
Nagyon rossz mellékízt kölcsönöz az ételnek, főleg csokiknál tapasztaltam. Olcsóbb lenne? De akkor így minden s.zart megetethetnek velünk, csak mert olcsóbb?2019. aug. 9. 14:59
2/7 anonim válasza:
Azért tesznek mindenbe, mert olcsó és megveszik az emberek. Ha nem vennék az íze miatt, akkor nem tennék bele.
3/7 anonim válasza:
Csokikba szerintem inkább pálmazsírt raknak, de nincs túl nagy különbség. Nagyker áron 400 ft/kg az ára, a kakaóvajnak amit részben kiváltanak vele 6000 ft/kg.
4/7 anonim válasza:
Pénztárcabarát a termesztéstől a felhasználásig, illetve maga a növény nagyon gyorsan megnő és betakarítható.
5/7 anonim válasza:
Olcsó, és kialakítja az étel ideális állagát. Viszont nagyon egészségtelen, és egészséges anyaggal helyettesíteni viszont nagyon drága. Egyébként külföldön a jobb minőségű édességekre külön ráírják, hogy pálmaolajat/pálmazsírt nem tartalmaz.
6/7 anonim válasza:
A világpiaci felvásárlási ára tonnánként 600 dollár körül mozog és mostanában még csökken is, ez töredéke az összes többi növényi olajénak. Könnyen termeszthető, sokat terem, az olaj sokáig eltartható állagromlás nélkül szobahőmérsékleten is. Az már kicsit sem érdekli a felvásárlókat, hogy mennyire egészségtelen és elképesztő mértékben környezetkárosító ez az ipar.
7/7 anonim válasza:
Aztán mitől volna olyan egészségtelen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!