Miért tettek pálmaolajat az Auchan túrórudiba, mit lehetne helyette venni?
Mondjuk aranyos dolog a pálmaolaj miatt aggódni (szegény csimpázok) de közben tejterméket fogyasztani.
Szerinted a tehénnek hogy van sok teje? Megtermékenyítik és ha megfial elveszik tőle a borját, hogy az összes tejet le tudják fejni. Ahogy kiöregedik meg megy a vágóhídra.
Én jobban aggódnék a túró miatt, mint a pálma olaj miatt..
Egyébként valószínűleg a csokiba teszik, olcsóbb, mint a többi növényi olaj/zsír.
4# vagyok, ha érdekel egy állat és környezet barát megoldás, akkor ajánlom Szafi receptjeit. [link]
Kölesből csinálja, lentebb van házi Túró Rudi ötlet is.
"Szerinted a tehénnek hogy van sok teje? Megtermékenyítik és ha megfial elveszik tőle a borját, hogy az összes tejet le tudják fejni."
Szóval szerinted a tehénnek csak akkor van teje, ha éppen borjadzott???
Ha ilyen nagy állatvédő vagy (én is az vagyok, de legalább tudom, miről beszélek), talán nézz be egyszer egy tehénistállóba!
Kérdező, kérlek, bocsáss meg az offért. De ekkora eltájoltságot - hogy finom legyek - nem lehetett szó nélkül hagyni.
8-as! Igen, csak akkor van, ha borjadzik. És azért van olyan sokéig, amiért a tehén teste át van verve.
Régebben Magyarországon is volt olyan, hogy a kisgyerek maga vitte a sámlit a mamának a szoptatáshoz. Bizony, gyakorta 2-3 éves gyerek is még rácuppant a mama bimbajára.
Így van ez a szarvasmarhával, csak géppel.
Elválasztás után a tehén teje is elapadna, ha nem fejnék tovább.
Élettani szempontból nincs káros hatással a fogyasztóra a pálmaolaj. A rudiban lévő olajtól senkinek nem lesz baja.
Egyesek az esőerdőkért aggódnak, okkal.
De a papírhoz szükséges fa is onnan van, meg még sok más is. Ha azért nem eszed ezt a rudit, mert véded az erdőket, dícséretes, de hatástalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!