Esetleg valaki egy informácioval segithetne hol lehet kapni Budapesten Erdélyi kefirt? Auchan Tesco nincs.
Kedves Kérdező! Úgy tűnik, egyezik az ízlésünk, ugyanis nekem is az Erdélyi kefír jött be mind között, amit eddig fogyasztottam!
Úgy 3 hete, még árusították Újpesten, a Frangepán utca - Béke út sarkán lévő TESCO Express-ben; sajnos azonban azóta úgy eltűnt, mintha nem is létezett volna! Pedig KITŰNŐ minőségű volt!
Nagyjából 2,5 éve szoktam rá a kefír-fogyasztásra, és kb. 1,5 éve találtam rá az 500 grammos, műanyag-flakonos Erdélyi kefír-re, de mondhatom, se azelőtt, se azóta, nem találtam hozzá hasonló minőségűt!
ÉREZNI lehetett rajta, hogy VALÓDI tejből készült, és nem valami tejpor-alapú, vagy pláne, mesterségesen "erjesztett", híg lötty, mint általában a kefírek többsége! Szinte selymesen telt állagú volt, de mégsem tejföl-szerűen "zsíros".
(Én, még éjszaka is az ágyam mellett tartok egy 450 grammos, dobozos kefírt! Egyrészt, víz helyett kortyolgatom, ha megszomjazom, másrészt, reflux-megelőzési célra is tökéletes!...)
Vagyis, emésztési kockázatok esetére is hatékony "szer" a kefír! (Már, ha jó minőségű...) Ha tehát túl fűszeres ételt evett az ember, vagy későn vacsorázott, vagy túl sok jégkrémet fogyasztott lefekvés előtt...
(Amióta kefírt fogyasztok, nem is volt komolyabb reflux-rohamom, éjszaka...)
Mostanában a 'Drink & Go' márkajelzésű, 450 grammos dobozos kekfírt vásárolom, abban a bizonyos TESCO Express-ben. Nem olyan kiváló minőségű, mint az Erdélyi kefír volt, de azért jobb, mint a 'Kaukázusi kefír' "nevezetű", vagy a 'Milli'-féle, meg a többi kefír-utánzat...
Egyébránt,EZT A KÉT hyper-text-transfer-protokoll címet találtam, Erdélyi kefír "ügyben":
► TESCO: [link]
► AUCHAN: [link]
Szerintem, ha felhívod az ügyfélszolgálatukat, megtudhatod, melyik "üzemegységükben" kapható!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!