Mit szóltok az új ALDI családhoz? Háziasszonyok, emberek?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 8. 14:35
1/21 anonim válasza:
Háát a háziasszonyok is érdekesek. Nekem nem hitelesek.
Na de a pasi az visz mindent !!!! nekem olyan mint akit valami karikatúrista rajzolt.
Az elsők szerintem jobbak voltak.
2/21 anonim válasza:
most biztos gonosz leszek ,de vállalom.
Szerintem egyik sem az ember (arcberendezésre és kinézetre )aki bevonza a vásárlokat.
A pasi a leggázabb. nem biztos ,hogy ők a hibásak ,de valahogy nem illenek ezekhez a karekterekhez a kitalált reklámok.
3/21 anonim válasza:
Én nem merek többé az Aldiban vásárolni, ha ilyen leszek....
4/21 anonim válasza:
Megjatszott, hiteltelen bagazs. Mar-mar kabare szinvonal. Le mernem fogadni, hogy a fejesek ismerosei.
6/21 anonim válasza:
A fiatal lány tipikusan az a szőke baba így külsőre, aki több péniszt látott már életében, mint ahányszor ebédet készített...
7/21 anonim válasza:
Tudna valaki egy linket adni? Mert nem tudom, miröl van szo!
9/21 anonim válasza:
Hát nekem a családanya kategória győztese (az idősebb szőke) nagyon irritáló.
10/21 anonim válasza:
ma 17:00: köszi a linket. (Tényleg nem túl jók!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!