Kedves háziasszonyok/urak hogy lehet ilyet csinálni?
2014. márc. 22. 23:22
1/5 anonim válasza:
Ezt makaronnak hívják, és nagyon-nagyon bonyolult elkészíteni, mert grammra pontosan kell kimérni a hozzávalókat, és az elkészítése nagy gyakorlatot igényel. Mandulalisztből készül, és leginkább két krémmel összeragasztott habcsókhoz lehetne hasonlítani. Pontos recept: [link]
Sok sikert, ha megpróbálkozol vele! (de javaslom, hogy előtte kóstold meg, mostanában egyre több cukrászdában lehet kapni :) )
2/5 anonim válasza:
Hát, nehezen. És közel sem olyan finom, mint amennyire jól néz ki.
3/5 anonim válasza:
Cukrászdában megkóstoltam, én nem vagyok tőle elájulva. Amikor meg elolvastam hogy is készül... hát egyszerűen nem éri meg, annyi vele a macera..
4/5 anonim válasza:
Annyira nem rossz bár nekem túl édes. A Daubner cukrászdában nem olyan rettenetesen drága.
5/5 A kérdező kommentje:
oh ertem.azert koszonom:)
2014. márc. 23. 09:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!