Vendégség lesz nálunk. Tejszínes gombás tarját fogok csinálni, ehhez kellene valami jó krumplis köret, ami lehetőleg nem püré és nem szalma krumpli. Van ötletetek? Valami fűszeresre gondoltam, ami nem száraz.
Figyelt kérdés
2014. márc. 18. 08:15
2/5 anonim válasza:
Mivel ez egy szaftos étel, nagyon finom hozzá a krokett, vagy burgonyagombóc, burgonyafánk is, de én csináltam már tócsnival is.
3/5 anonim válasza:
steak burgonya ,kivül ropogos belül puha és jó füszeres.
Arra figyelj ,hogy a burgonyát bármilyet is csinálsz hozzá olyan füszerrel füszerezd ami illik a gombához.
4/5 anonim válasza:
Én is krokettet vagy panír nélkül gombóckákra formázva krumplifánkot készítenék mellé.
nagyon jól lehet fűszerezni, én mindig reszelek bele kis hagymát.
De most nagyon divatos és finom is medvehagyma, amivel egyszerre fűszerezheted is, és a zölddel tavaszi ízt is viszel bele.(bár én nem divatból használom, hanem mert van a közelünkben )
Én vasárnap csinálok ilyen medvehagymás krokettet, szintén gombaszószos hús mellé.
5/5 anonim válasza:
Szerintem a koret ne legyen szaftos, mivel a hus mar alapbol az. Ezek kozul valasztanek a helyedben: mirelit krumpligolyok fuszeres olivaban kisutve es megszorva zoldfuszerekkel, gerezdekre vagott krumpli tepsiben kakukkfuvel vagy valamilyen neked tetszo fuszerkeverekkel megszorva es olivaval csopogtetve, hogy ne szaradjon ki vagy en meg a piritott petrezselymes jazminrizsre gondolnek, jo a tejszines szoszhoz es jol felveszi a szaftot!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!