Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » A TESCO dolgozók miért bunkók?

A TESCO dolgozók miért bunkók?

Figyelt kérdés

Nem sűrűn járunk tescoba de hétvégén voltunk, és 2 dolgozó is flegmán viselkedett...

Az egyik árú rakodót kérdeztük meg hogy merre található egy bizonyos termék, erre flegmán mondja hogy már előző embernek is elmondtam mi merre.

Nem fogja mindenkinek mutogatni mi merre. Végülis elmagyarázta merre van az adott dolog, de hozzá tette flegmán hogy de lehet még azt fel se töltöttem..De gúnyosan beszélt.

A másik a hentespultnál több húsfélét vásároltunk és mondta hogy nem fog össze-vissza szaladgálni...

Mondtam akkor szolgáljam ki magam vagy mi? Össze szedem magamnak ami kell, ha be enged a pult mögé...Vagy miért nincs több ember a húspultnál..

Erre semmit nem válaszolt...

A végén a komótos, tesze-tusza pénztáros fiúról nem beszélve...

Aki majd el aludt a kasszánál olyan lassan húzogatta le a terméket, közbe gatya csúszott le róla, megállt komótosan felhúzta, megtörölte az orrát unottan az öklével és folytatta...20 percet álltunk a sorba...

Ennyire le van züllve a tesco hogy ilyen embereket alkalmaz?

tegnap 12:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#10 Ha minden vásárláskor legalább kelletlenek, ha nem is bunkók, az már jellemző.
ma 08:05
 12/12 A kérdező kommentje:

8# És ez úgy működik hogy ha nem ismer akkor bunkózhat?

Nekem 2 dolgozó akivel szóba álltunk flegmáskodott épp elég.

10# Nem írtam hogy az összes többi az, és az nem érdekel másokkal is bunkó vagy sem. Amúgy a rakodós nőt mikor kérdeztük előzőleg egy másik vevővel is flegmáskodott mert láttuk. Csak ő volt a közelbe és gondoltuk nem bűn megkérdezni valamit. Azért is vannak, hogy segítsenek elvileg.

ma 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!