A vendéglátósok, kereskedelmi dolgozók miért azokkal bunkók, akik kedvesek, normálisak, és miért azokkal kedvesek, akik parasztok?
Akkor lehet, hogy észrevette magát. Nem biztos, hogy tudatában vannak, hogy "bunkó" úgy értem, lehet hogy nem szándékosan ilyen, de azért ott állni órákig és bámulni a pénztárakat, eléggé kinyírja az embert testileg, lelkileg.
Tudom, tudom, miért nem ment IT szakembernek...
🤣😡
Nem. Én mindig normális vagyok, egyszer hoztak ki a sodromból. Szimplán csak szarul érzik magukat a munkahelyen. Van, aki ezt tudja kezelni és van, aki nem.
Engem meg szimplán idegesít, hogy fordítva működik néha a dolog, de írták, hogy csak visszafogják magukat, esetleg félnek.
Arról nem is beszélve, hogy nagy részük köszönni sem tud, én köszönök, ha van kedve visszaköszön.
Mindenkinek lehet rossz napja, néha én is úgy felhúzom magam, hogy kiraknak negyed órára lenyugodni.
Ott helyben engem is felcsesz ha bunkó a másik de nem rágódom rajta, valószínűleg nem ellenem szólt csak rossz napja van az illetőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!