Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » A TESCO dolgozók miért bunkók?

A TESCO dolgozók miért bunkók?

Figyelt kérdés

Nem sűrűn járunk tescoba de hétvégén voltunk, és 2 dolgozó is flegmán viselkedett...

Az egyik árú rakodót kérdeztük meg hogy merre található egy bizonyos termék, erre flegmán mondja hogy már előző embernek is elmondtam mi merre.

Nem fogja mindenkinek mutogatni mi merre. Végülis elmagyarázta merre van az adott dolog, de hozzá tette flegmán hogy de lehet még azt fel se töltöttem..De gúnyosan beszélt.

A másik a hentespultnál több húsfélét vásároltunk és mondta hogy nem fog össze-vissza szaladgálni...

Mondtam akkor szolgáljam ki magam vagy mi? Össze szedem magamnak ami kell, ha be enged a pult mögé...Vagy miért nincs több ember a húspultnál..

Erre semmit nem válaszolt...

A végén a komótos, tesze-tusza pénztáros fiúról nem beszélve...

Aki majd el aludt a kasszánál olyan lassan húzogatta le a terméket, közbe gatya csúszott le róla, megállt komótosan felhúzta, megtörölte az orrát unottan az öklével és folytatta...20 percet álltunk a sorba...

Ennyire le van züllve a tesco hogy ilyen embereket alkalmaz?

tegnap 12:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a tesco ilyen, hanem minden nagyobb üzletlánc pl auchan is..
tegnap 12:53
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
Túl vannak hajszolva ezáltal labilisebbek, nyilván nem mindenki.
tegnap 12:55
 3/12 A kérdező kommentje:

Én most a tescoba tapasztaltam mert pl Lidlbe, Pennybe járunk, de ott kedvesek, segítőkészek a dolgozók. A pénztáros meg pörög, persze az se jó ha teljesítménybe vannak mert kidolgoztatják az embert mert pl Pennybe teljesítmény van, nézik mennyi terméket húz le időre vagy mi...

Pontosan nem tudom mert egy ismerős mesélte aki ebbe benne van.

De az se buli hogy elalszik a pénztáros a kasszánál mint a tescos fiú. És szó szerint ásít mint aki unja az egészet vagy nem tudom...

tegnap 13:08
 4/12 anonim ***** válasza:
A Tescósok sose a jó modorukról voltak híresek. A Lidl "hullámzó", de őket sem állítanám követendő példaként (Bp. III. Szentendrei út).
tegnap 14:55
 5/12 anonim válasza:
48%

"a hentespultnál több húsfélét vásároltunk és mondta hogy nem fog össze-vissza szaladgálni..."

Szerintem ez sosem történt meg.

tegnap 16:25
 6/12 anonim ***** válasza:
Teszkós "kedves" dolgozóhoz nekünk is volt szerencsénk. Úgy begyűjtötte magának az összes sárga címkés cuccot hogy szó szerint elküldte a férjemet melegebb éghajlatra mikor ő is akart a leértékelt cuccból venni egyet. Hát köpni nyelni nem tudtunk.
tegnap 17:15
 7/12 anonim ***** válasza:
6# átment a sötét oldalra vevőnek, hiszen ő is szok vásárolni.
tegnap 21:42
 8/12 anonim ***** válasza:

"Nem sűrűn járunk tescoba"

Csak nem ismert meg, 2 fő még nem a "dolgozók" összese...

tegnap 21:45
 9/12 anonim válasza:
Szerintem tulterheltek
tegnap 22:31
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha ez a kettő veled aznap bunkó volt, akkor az összes többi is, másokkal is, mindig...aha.
ma 05:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!