A TESCO dolgozók miért bunkók?
Nem sűrűn járunk tescoba de hétvégén voltunk, és 2 dolgozó is flegmán viselkedett...
Az egyik árú rakodót kérdeztük meg hogy merre található egy bizonyos termék, erre flegmán mondja hogy már előző embernek is elmondtam mi merre.
Nem fogja mindenkinek mutogatni mi merre. Végülis elmagyarázta merre van az adott dolog, de hozzá tette flegmán hogy de lehet még azt fel se töltöttem..De gúnyosan beszélt.
A másik a hentespultnál több húsfélét vásároltunk és mondta hogy nem fog össze-vissza szaladgálni...
Mondtam akkor szolgáljam ki magam vagy mi? Össze szedem magamnak ami kell, ha be enged a pult mögé...Vagy miért nincs több ember a húspultnál..
Erre semmit nem válaszolt...
A végén a komótos, tesze-tusza pénztáros fiúról nem beszélve...
Aki majd el aludt a kasszánál olyan lassan húzogatta le a terméket, közbe gatya csúszott le róla, megállt komótosan felhúzta, megtörölte az orrát unottan az öklével és folytatta...20 percet álltunk a sorba...
Ennyire le van züllve a tesco hogy ilyen embereket alkalmaz?
Én most a tescoba tapasztaltam mert pl Lidlbe, Pennybe járunk, de ott kedvesek, segítőkészek a dolgozók. A pénztáros meg pörög, persze az se jó ha teljesítménybe vannak mert kidolgoztatják az embert mert pl Pennybe teljesítmény van, nézik mennyi terméket húz le időre vagy mi...
Pontosan nem tudom mert egy ismerős mesélte aki ebbe benne van.
De az se buli hogy elalszik a pénztáros a kasszánál mint a tescos fiú. És szó szerint ásít mint aki unja az egészet vagy nem tudom...
"a hentespultnál több húsfélét vásároltunk és mondta hogy nem fog össze-vissza szaladgálni..."
Szerintem ez sosem történt meg.
"Nem sűrűn járunk tescoba"
Csak nem ismert meg, 2 fő még nem a "dolgozók" összese...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!