Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az egészségügyben egymással...

Az egészségügyben egymással is bunkók, lekezelőek az ott dolgozók?

Figyelt kérdés
nov. 19. 20:49
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Vannak, akik igencsak.
nov. 19. 21:01
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, tanusíthatom. Másfél hónapig bírtam közöttük.
nov. 19. 21:48
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Egy bdös gyökerek. Főleg a nagyfőnökök. Én anno mentőápolóként dolgoztam aztán ott volt a sürgősségin ahol átadtuk a beteget a nagyfőnök. Ott hallgatózott a baromarc aztán odajött okoskodni, hogy neki nem tetszett, ahogy referáltam. Nagyon felhúztam magam, betoltam a beteget majd megkérdeztem ott az egyik ápolónőt, hogy meddig lesz még itt ez a fsz. Majd már megint hallgatózott mert az egyik ajtó mögül kiszólt, hogy "reggelig kisfiam".

Másnap kirúgtak de nem is bánom. Undorító egy cég az OMSZ meg az egész eü. Kerüljétek el nagy ívben.

nov. 19. 21:51
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Pszichopatàk számára megtiltanám, hogy egészségügyben bármilyen munkát vállaljanak. Mégiscsak emberi életekről, beteg emberekről van szó, egy pszichopata meg nem képes átérezni ezt. Úgyhogy kellene oda valami alkalmassági..
nov. 19. 21:53
 5/23 anonim ***** válasza:
Te jó ég, nem is gondoltam:((((((
nov. 20. 14:08
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
#4-es: ha ennyire szigorúak lennének az alkalmasságin, akkor még tizedennyi eü. dolgozó lenne… a java pszichopata, megkeseredett, rosszindulatú, bunkó. Én ezt csak beteg oldalról tapasztalom, de gondolom egymást is fúrják, túrják…
nov. 21. 09:37
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
6# De az ilyenek minek mennek egyáltalán orvosnak, minek akarnak emberekkel foglalkozni, embereknek segìteni, ha egy cseppnyi humanizmus, jószándék, emberszeretet nincs bennük, hanem épp ellenkezöleg, megkeseredettek, rosszindulatúak? Annyi más pálya van...
nov. 21. 09:41
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

#7 Mert a tudásvágy vonzza őket. Sokan nem azért akarnak orvosok lenni, merthogy az embereken akarnak segíteni, hanem azért mert birtokában akarnak lenni egy olyan tudásnak ami elég rendkívülinek mondható, és csak ez hajtja őket.

Így is elvégezhető az orvosi simán. Nem kell az hozzá, hogy a szemed előtt lebegjen, hogy te az emberekért küzdesz.

nov. 21. 09:54
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
8# Nem tudom, ez nekem kissé olyan, mintha az menne tanárnak, aki utálja a gyerekeket. Bennem itt az merült fel, hogy némelyek lehet szadisták is és ìgy akarják kiélni hatalmi tébolyukat.
nov. 21. 10:00
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

#9 pontosan megfogtad a lényeget. Én ezt a rengeteg orvosi vizsgálatom alatt már megfogalmaztam: Pszichopaták, szociopaták és élvezik is, ha szenvedni látnak másokat… Ha nekik szar, nyomorúságos életük van - (pl. szar, bántalmazó házasságban élnek.. vagy “csak” keveslik a fizetésüket, de gyávák a változtatáshoz) -, akkor másnak is legyen nyomorult élete.

(6-os voltam)

nov. 21. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!