Az egészségügyben egymással is bunkók, lekezelőek az ott dolgozók?
Egy bdös gyökerek. Főleg a nagyfőnökök. Én anno mentőápolóként dolgoztam aztán ott volt a sürgősségin ahol átadtuk a beteget a nagyfőnök. Ott hallgatózott a baromarc aztán odajött okoskodni, hogy neki nem tetszett, ahogy referáltam. Nagyon felhúztam magam, betoltam a beteget majd megkérdeztem ott az egyik ápolónőt, hogy meddig lesz még itt ez a fsz. Majd már megint hallgatózott mert az egyik ajtó mögül kiszólt, hogy "reggelig kisfiam".
Másnap kirúgtak de nem is bánom. Undorító egy cég az OMSZ meg az egész eü. Kerüljétek el nagy ívben.
#7 Mert a tudásvágy vonzza őket. Sokan nem azért akarnak orvosok lenni, merthogy az embereken akarnak segíteni, hanem azért mert birtokában akarnak lenni egy olyan tudásnak ami elég rendkívülinek mondható, és csak ez hajtja őket.
Így is elvégezhető az orvosi simán. Nem kell az hozzá, hogy a szemed előtt lebegjen, hogy te az emberekért küzdesz.
#9 pontosan megfogtad a lényeget. Én ezt a rengeteg orvosi vizsgálatom alatt már megfogalmaztam: Pszichopaták, szociopaták és élvezik is, ha szenvedni látnak másokat… Ha nekik szar, nyomorúságos életük van - (pl. szar, bántalmazó házasságban élnek.. vagy “csak” keveslik a fizetésüket, de gyávák a változtatáshoz) -, akkor másnak is legyen nyomorult élete.
(6-os voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!