Az egészségügyben egymással is bunkók, lekezelőek az ott dolgozók?
Figyelt kérdés
ma 20:49
2/4 anonim válasza:
Igen, tanusíthatom. Másfél hónapig bírtam közöttük.
3/4 anonim válasza:
Egy bdös gyökerek. Főleg a nagyfőnökök. Én anno mentőápolóként dolgoztam aztán ott volt a sürgősségin ahol átadtuk a beteget a nagyfőnök. Ott hallgatózott a baromarc aztán odajött okoskodni, hogy neki nem tetszett, ahogy referáltam. Nagyon felhúztam magam, betoltam a beteget majd megkérdeztem ott az egyik ápolónőt, hogy meddig lesz még itt ez a fsz. Majd már megint hallgatózott mert az egyik ajtó mögül kiszólt, hogy "reggelig kisfiam".
Másnap kirúgtak de nem is bánom. Undorító egy cég az OMSZ meg az egész eü. Kerüljétek el nagy ívben.
4/4 anonim válasza:
Pszichopatàk számára megtiltanám, hogy egészségügyben bármilyen munkát vállaljanak. Mégiscsak emberi életekről, beteg emberekről van szó, egy pszichopata meg nem képes átérezni ezt. Úgyhogy kellene oda valami alkalmassági..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!