A nők miért viselkednek ilyen undorítóan egymassal?
Én most járok egy rehabilitációra baleset után.
Elképesztő, hogy milyen kárörvendve mondja egyik a másik: "szívinfarktust kapott XY."
Elég nagyot néztem, hogy ez ilyen reakciót vált ki egyesekből.
Én eddig bárhol dolgoztam több nővel, inkább voltak normálisak, mint elviselhetetlenek, persze kisebb összekapások voltak mindig. Ez nem nemspecifikus dolog szerintem, hanem munkahely. Nálunk az egyik részlegen egy férfi és egy nő dolgoznak együtt, de ők fújnak mindig egymásra. Volt egy lány, aki mindenfélét csinált, ehhez képest róla is 2-3 férfi magyarázott folyton, hogy semmit nem csinál soha, lóg egész nap, stb. (Pedig dolgozott, csak néha megállt beszélgetni, ahogy ezek a férfiak is teszik.) Én nőként mind a két nővel jóban vagyok/voltam (utóbbi kilépett) plusz az én részemen dolgozó kolléganővel is tök jól elvagyunk.
De szerintem is jobb a vegyes társaság, de férfiak is tudják azért rombolni a hangulatot gyakran.
Nagyon gáz, hogy egy olyan helyen, ahol életek forognak kockán-, valamint az élet nagyon negatív eseményeivel is találkozik sajnos az ember néha, mégis ez a "női pankráció vb" megy. Sajnálom.
Jó lenne, ha ez a társadalom egyszer felnőne végre, de nem fog. Te légy jó, végezd a feladatodat, minél kevesebb kontakt a megoldás ilyen emberekkel.
Mert ennyi örömük van.Nem tartom magam valami jó embernek,de a kollégáim nagy része sz@rkavaró,undorító,írigy.Mindebre.Az életedre,a férjedre,a ruháidra.A csinos kolléganők mindig kaptak.
A legtöbbnek rossz éleze van otthon,valahol ki kell élnie magát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!