Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A nők miért viselkednek ilyen...

A nők miért viselkednek ilyen undorítóan egymassal?

Figyelt kérdés
Ápoló vagyok 8 éve 9 nő vesz körül + a főnőver az intezmenyvezető mindenki nő, volt már itt minden, egyszerűen már én nem bírom elviselni a sza@rakodásaikat nem megy a munka se mert elviselhetetlen légkört teremtenek, engem úgy tevőlegesen nem bántanak csak az elszenvedője vagyok , miért csinálják ezt
aug. 3. 05:02
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
41%
Mert nincsen alájukvágva!
aug. 3. 05:28
 2/20 anonim ***** válasza:
94%

Én most járok egy rehabilitációra baleset után.

Elképesztő, hogy milyen kárörvendve mondja egyik a másik: "szívinfarktust kapott XY."

Elég nagyot néztem, hogy ez ilyen reakciót vált ki egyesekből.

aug. 3. 05:36
 3/20 anonim ***** válasza:
86%

Én eddig bárhol dolgoztam több nővel, inkább voltak normálisak, mint elviselhetetlenek, persze kisebb összekapások voltak mindig. Ez nem nemspecifikus dolog szerintem, hanem munkahely. Nálunk az egyik részlegen egy férfi és egy nő dolgoznak együtt, de ők fújnak mindig egymásra. Volt egy lány, aki mindenfélét csinált, ehhez képest róla is 2-3 férfi magyarázott folyton, hogy semmit nem csinál soha, lóg egész nap, stb. (Pedig dolgozott, csak néha megállt beszélgetni, ahogy ezek a férfiak is teszik.) Én nőként mind a két nővel jóban vagyok/voltam (utóbbi kilépett) plusz az én részemen dolgozó kolléganővel is tök jól elvagyunk.

De szerintem is jobb a vegyes társaság, de férfiak is tudják azért rombolni a hangulatot gyakran.

aug. 3. 05:44
 4/20 anonim ***** válasza:
89%
Eddig olyan munkáim voltak, ahol maximun 1-2 férfi dolgozott, a többi nő. Tapasztalataim alapján a nők többsége nem tud nyugodtan, békében dolgozni, kell valami dráma, valakiről mindig pletykálniuk kell.
aug. 3. 06:39
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon gáz, hogy egy olyan helyen, ahol életek forognak kockán-, valamint az élet nagyon negatív eseményeivel is találkozik sajnos az ember néha, mégis ez a "női pankráció vb" megy. Sajnálom.

Jó lenne, ha ez a társadalom egyszer felnőne végre, de nem fog. Te légy jó, végezd a feladatodat, minél kevesebb kontakt a megoldás ilyen emberekkel.

aug. 3. 06:46
 6/20 A kérdező kommentje:
Igen, csak az a baj ,hogy ellehetetlenítik a munkát, pedig itt emberekről van szó ápolás gondozás lenne ehelyett pedig ez megy szóval
aug. 3. 06:50
 7/20 anonim ***** válasza:
83%
Ez minden munkahelyen így van. Ahol 3 vagy annál több nő van egy csapatban, azokból legalább 2 biztosan meg akarja ölni egymást.
aug. 3. 07:00
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg megoldás lehet, hogy legyen egy boxzsák+boxkesztyű kitéve egy üres szobában és a műszak végén mindenki levezethetné az ideget ott, rajta keresztül, de addig nyugisan kellene dolgozni!
aug. 3. 07:08
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Mert ennyi örömük van.Nem tartom magam valami jó embernek,de a kollégáim nagy része sz@rkavaró,undorító,írigy.Mindebre.Az életedre,a férjedre,a ruháidra.A csinos kolléganők mindig kaptak.

A legtöbbnek rossz éleze van otthon,valahol ki kell élnie magát.

aug. 3. 07:16
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nem dolgozom nő létemre nőkkel 😅 Elég egy jó közegbe 1-2 xarkeverő, máris annyi a morálnak. Persze ha a főnök tökös lenne és helyre igazítaná őket, akkor valamennyire jobb lenne.
aug. 3. 07:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!