A nők miért viselkednek ilyen undorítóan egymassal?
Sajnos a nőkben van egy ilyen hajlam, a férfiak általában összetartóbbak.
Ha lenne néhány férfi is köztük, akkor talán jobb lenne a helyzet.
Szidnám én is a nőket pasasként, de idővel bármilyen természete is legyen bármelyiknek, végére mindegyik jóban lesz velem, és örül, ha meglát.
A férfiak meg....ha fiatalok közé kerül, kb mind megölne idővel.
Nekem nincs bajom a nőkkel, látom miket művelnek egymással, meg a többiekkel, csak engem ne bántsanak. :)
A nőknél minden személyes. Ha egy nőnek azt mondod, hogy sótlan lett a paprikáskrumpli, akkor ő azt hallja, hogy szerinted ő egy igénytelen, trágya szakács. Ez a veszekedések melegágya, mert nem lehet sértődés nélkül visszajelezni semmit.
Ezért aztán a nők nem jeleznek vissza semmit, nehogy sértődés legyen, helyette gyűjtögetik magukban és feltételezgetnek, célozgatnak. Nem szólnak egymásnak, hogy sótlan a paprikáskrumpli, hanem a szakács háta mögött beszélik meg, hogy hogy a bánatba főzhet valaki ilyen sótlanul, sugalmazó hangnemben kérik a sótartót, meg hasonló játszmákkal jeleznek.
Az ördögi kör ott zárul be, hogy mivel pontosan tudják egymásról, hogy a negatív gondolatokat nem fogja senki a szemükbe mondani, ezért minden szempillarezdülés mögött valami kimondatlan rosszat feltételeznek. Azaz, ha egy nő főzött egy paprikáskrumplit, és a másik nő megsózza, akkor azt fogja gondolni, hogy biztosan igénytelen, trágya szakácsnak tart, biztosan már mindenkivel kibeszélte az egészet.
Aztán ezek mennek oda-vissza. Láttam már női lakótársakat úgy szétköltözésig elhidelgülni, hogy már szinte utálták egymást, de konkrétan soha nem mondták meg egymásnak, mi bajuk.
A legalja pedig a feminista nő. Az a férfiakkal is ugyanúgy szemétkedik és gyűlölködik, talán még jobban is. Aztán amikor véletlen emberére talál és felkérdezik, olyankor visszavedlik ártatlan áldozat női szerepbe, a másikból pedig megpróbál szexista nőgyűlölőt kreálni a szavak szintjén. Ráadásul a feminista ezt az egész jelenséget is amiről a kérdés szól, heves agresszív tiltakozással lehazudná. Miközben ő lenne a legnagyobb sz*rkavaró árnyékharcos mind között.
Ja és a kérdésre visszatérve, a női egó, játszmázás, unalom és rosszindulat, otthoni negatív történések vagy hogy szerinte ő többet érdemel amit sose kapott meg, egyfajta megkeseredettség, ezek lehetnek a kiváltó okai. Meg hogy imádják a drámát (pont mint a brazil/török sorozatokban), és ha épp nincs akkor feltétlen kreálni kell. Csak véletlen se legyen béke vagy jó légkör, az számukra unalmas. Sokszor a munka is huszadrangúvá válik ehhez képest, ez pedig főleg a közszolgálati helyeken nagyon nagyon gáz. Ki kéne vágni az ilyeneket, hogy a lábuk se érje a földet. De legalább a fő hangadókat, a többi utána kétszer is meggondolná mennyire pofátlanodik el, és hogyan szól az ügyfelekhez, és hogyan kezeli mások életének fontos ügyeit, ami jelen esetben a munkája lenne.
Sokuknak nincsen rendben valami az életükkel, vagy saját magukkal van valamilyen problémájuk, esetleg a kettő együtt, aztán ezeket másokon vezetik le. Mások életében vájkálnak, mert addig sem kell a saját bajukkal foglalkozniuk, másokat piszkálnak, mert addig is elterelik a figyelmet arról, hogy nekik is megvan a maguk baja. Lehet, hogy pont az, amiért a másikat bántják.
Hotel iparban dolgoztam, ott kiemelten tapasztaltam az előbb írtakat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!