Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A nők miért viselkednek ilyen...

A nők miért viselkednek ilyen undorítóan egymassal?

Figyelt kérdés
Ápoló vagyok 8 éve 9 nő vesz körül + a főnőver az intezmenyvezető mindenki nő, volt már itt minden, egyszerűen már én nem bírom elviselni a sza@rakodásaikat nem megy a munka se mert elviselhetetlen légkört teremtenek, engem úgy tevőlegesen nem bántanak csak az elszenvedője vagyok , miért csinálják ezt
aug. 3. 05:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Dolgoztam kórházban, kemény 1 hónapot bírtam mert nem tudtam elviselni az ápolónők szemétkedéseit mind a kollégákkal, mind a betegekkel és a hozzátartozóikkal..undorító ami ott ment.
aug. 3. 07:20
 12/20 anonim ***** válasza:
29%

Sajnos a nőkben van egy ilyen hajlam, a férfiak általában összetartóbbak.

Ha lenne néhány férfi is köztük, akkor talán jobb lenne a helyzet.

aug. 3. 08:08
 13/20 anonim ***** válasza:
82%

Szidnám én is a nőket pasasként, de idővel bármilyen természete is legyen bármelyiknek, végére mindegyik jóban lesz velem, és örül, ha meglát.

A férfiak meg....ha fiatalok közé kerül, kb mind megölne idővel.

Nekem nincs bajom a nőkkel, látom miket művelnek egymással, meg a többiekkel, csak engem ne bántsanak. :)

aug. 3. 08:10
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Magyar egészségügyben ki nem viselkedik így?
aug. 3. 09:11
 15/20 anonim ***** válasza:
82%

A nőknél minden személyes. Ha egy nőnek azt mondod, hogy sótlan lett a paprikáskrumpli, akkor ő azt hallja, hogy szerinted ő egy igénytelen, trágya szakács. Ez a veszekedések melegágya, mert nem lehet sértődés nélkül visszajelezni semmit.

Ezért aztán a nők nem jeleznek vissza semmit, nehogy sértődés legyen, helyette gyűjtögetik magukban és feltételezgetnek, célozgatnak. Nem szólnak egymásnak, hogy sótlan a paprikáskrumpli, hanem a szakács háta mögött beszélik meg, hogy hogy a bánatba főzhet valaki ilyen sótlanul, sugalmazó hangnemben kérik a sótartót, meg hasonló játszmákkal jeleznek.

Az ördögi kör ott zárul be, hogy mivel pontosan tudják egymásról, hogy a negatív gondolatokat nem fogja senki a szemükbe mondani, ezért minden szempillarezdülés mögött valami kimondatlan rosszat feltételeznek. Azaz, ha egy nő főzött egy paprikáskrumplit, és a másik nő megsózza, akkor azt fogja gondolni, hogy biztosan igénytelen, trágya szakácsnak tart, biztosan már mindenkivel kibeszélte az egészet.

Aztán ezek mennek oda-vissza. Láttam már női lakótársakat úgy szétköltözésig elhidelgülni, hogy már szinte utálták egymást, de konkrétan soha nem mondták meg egymásnak, mi bajuk.

aug. 3. 11:28
 16/20 anonim ***** válasza:
78%

A legalja pedig a feminista nő. Az a férfiakkal is ugyanúgy szemétkedik és gyűlölködik, talán még jobban is. Aztán amikor véletlen emberére talál és felkérdezik, olyankor visszavedlik ártatlan áldozat női szerepbe, a másikból pedig megpróbál szexista nőgyűlölőt kreálni a szavak szintjén. Ráadásul a feminista ezt az egész jelenséget is amiről a kérdés szól, heves agresszív tiltakozással lehazudná. Miközben ő lenne a legnagyobb sz*rkavaró árnyékharcos mind között.

Ja és a kérdésre visszatérve, a női egó, játszmázás, unalom és rosszindulat, otthoni negatív történések vagy hogy szerinte ő többet érdemel amit sose kapott meg, egyfajta megkeseredettség, ezek lehetnek a kiváltó okai. Meg hogy imádják a drámát (pont mint a brazil/török sorozatokban), és ha épp nincs akkor feltétlen kreálni kell. Csak véletlen se legyen béke vagy jó légkör, az számukra unalmas. Sokszor a munka is huszadrangúvá válik ehhez képest, ez pedig főleg a közszolgálati helyeken nagyon nagyon gáz. Ki kéne vágni az ilyeneket, hogy a lábuk se érje a földet. De legalább a fő hangadókat, a többi utána kétszer is meggondolná mennyire pofátlanodik el, és hogyan szól az ügyfelekhez, és hogyan kezeli mások életének fontos ügyeit, ami jelen esetben a munkája lenne.

aug. 3. 13:26
 17/20 anonim ***** válasza:
86%
Az egészségügyben pedig aztán tényleg a legalja, ahogy sokszor a kiszolgáltatott emberekkel próbálnak meg istent játszani. Alapvető információkat vagy úgy bármit, akár gyógyszereket visszatartanak, kénye kedve szerint megvárat hogy érezd ő itt élet halál ura. Ha kérdésed van "akadékoskodsz" és a miheztartás végett erőből és elrontva vágja beléd az infúzióz hogy beliluljon, és érezd te itt senki vagy, egy alárendelt, és itt most minden az ő kegyén múlik. De az ügyintézők, szociális munkások, tanárnők, ovónők között is akad rengeteg ilyen beteg elme, akik mások kiszolgáltatott helyzetével élnek vissza, sőt valószínű direkt eszerint is került az adott munkakörbe. Csak mivel hatalmas emberhiány van az ilyen ágazatokban is, ezeket már nem fogják tudni kiszűrni, hanem két kézzel kapnak utána ha valami új ember jelentkezik. Aki pedig megszívja ezt az egészet, az az ártatlan ügyfél, vagy gondozott, esetleg páciens. Tényleg mintha egyre több elmebeteg dolgozna ezeken a helyeken, nyilván nem véletlen.
aug. 3. 13:37
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert nőknél nem szokás laposra verni a nagypofájút.
aug. 3. 14:38
 19/20 A kérdező kommentje:
16. 17. Hozzászóló ez teljesen így van ahogy le írtátok a fusztrációikat leverik a betegeken a főnökség meg rajtunk a munka az nem számít 6 ev alatt hatalmasat csalódtam a nőkben, tosztelet a kivételnek
aug. 4. 08:05
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Sokuknak nincsen rendben valami az életükkel, vagy saját magukkal van valamilyen problémájuk, esetleg a kettő együtt, aztán ezeket másokon vezetik le. Mások életében vájkálnak, mert addig sem kell a saját bajukkal foglalkozniuk, másokat piszkálnak, mert addig is elterelik a figyelmet arról, hogy nekik is megvan a maguk baja. Lehet, hogy pont az, amiért a másikat bántják.

Hotel iparban dolgoztam, ott kiemelten tapasztaltam az előbb írtakat.

aug. 7. 21:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!