Az egészségügyben egymással is bunkók, lekezelőek az ott dolgozók?
Figyelt kérdés
nov. 19. 20:49
21/23 anonim válasza:
Egyébként nem a munkakörön van a hangsúly, hanem azon, hogy aki emberekkel dolgozik, annak alapnak kéne lenni az empátiának, tök mindegy hogy ápoló, orvos, boltos, buszsofőr..az egészségügyben meg pláne, ott azért mégis csak kiszolgáltatott emberekkel foglalkoznak.
22/23 anonim válasza:
Lehet azt mondani hogy mennyen vizet pakolni de akkor ki lesz helyettük. Mert most sincs elég dolgozó. Egyszerűen Magyarország nem tud kitermelni 100 ezer empatikus egészségügyi dolgozót. Te sipákolnál a legjobban ha még kevesebben lennének
23/23 anonim válasza:
A kérdésre válaszolva. Igen. Én konkrétan több év után hagytam ott az egyik kórházat, mert az egyik orvos kolléga szó szerint megalázott. Most pedig itt vagyok, munka nélkül, mert magánba nem vesznek fel, a környéki rendelőintézetekben pedig nincs felvétel, a kórházba meg nem szeretnék vissza menni. És így mondják, hogy ápolókból hiány van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!