Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Manapság az általános munkahel...

Manapság az általános munkahelyi policy szerint a kollégák tegeződnek egymással. Van olyan, ahol azonban ez nincs így?

Figyelt kérdés
Például a Honvédségnél, vagy ahol ilyen szigorúbb alá-fölérendeltségi viszony van, ott még ma sem?
aug. 17. 09:11
 1/4 anonim ***** válasza:
26%

Én csak olyan helyeken voltam eddig ahol mindenki tegezodik. És én speciel rühellem zavarba ejt, hogy 40 50 es aggastyánokat meg mamikat kell tegezgetnem.

Egy helyen volt csak olyan ffi vezérigazgató aki az a magas lovon ülő istennek hiszi magát tipus alkalmazottakkal nem is beszélgetett soha na ő volt az egyetlen akit nem lehet tegezni sem.

aug. 17. 09:31
 2/4 anonim ***** válasza:
40%
Ja meg máshol is volt pl öreg cégvezető akivel tenyleg ég es föld voltunk ő az über okos profi öreg tapasztalt vki én a kezdo 20 éves penzugyes. Alap volt a magázódás oda vissza.
aug. 17. 09:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Létezik ilyen, de nem szokott lenni. Én fiatal koromban magáztam az idősebb kollégákat, kaptam is érte a pofámra. Most meg már mindenkivel tegeződök még a pápával is, bár valszeg ő megkérne rá.
aug. 17. 10:33
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

1-esnek: te is közel vagy a 30-hoz. Egy 40 éves mégis aggastyán szerinted? Az a 10 ev úgy elrepül, hogy észre sem veszed, nem fogod aggastyánnak érezni magad, hidd el.

Ahol én dolgozom, mindenki tegeződik mindenkivel, ez a legegyszerűbb. Nem feszélyez senkit.

aug. 17. 10:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!