Az SZTK-ban dolgozókat azért nem becsülik meg, mert bunkók, vagy azért bunkók, mert nem becsülik meg őket?
Figyelt kérdés
2022. dec. 19. 14:43
1/8 A kérdező kommentje:
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás?
2022. dec. 19. 14:43
2/8 anonim válasza:
Ki nem becsüli meg őket? Te?
Nekem semmi bajom nincs velük.
3/8 anonim válasza:
A legtöbb kiég.
Emiatt lesznek az emberek olyanok, amilyenek.
4/8 A kérdező kommentje:
#2 A munkaadó államra gondoltam. Tudtommal nem túl magas a fizetésük.
2022. dec. 19. 18:27
5/8 anonim válasza:
Ez nem igaz. Nem VOLT magas. Most joval 1-1,5 millo korul keresnek, erre meg jon kulonpenz . Nagyreszuk kiegett taplo. Termeszetesen van kivetel. Ugy alakult, hogy volt aljalmam a sajat boromon tapasztalatokat szerezni. Budapest viszonylataban. Itt tenyleg tragikus a helyzet. Videken lehet, hogy jobb. Nem kistelepulesre gondolok, hanem megyekozpontokra. Tesrverem Debrecenben el, csak jot mondott az ellatasra. Nekem a flegma nogyogyasz daganatot nem vett eszre. Nem kuldott kepalkoto vizsgalstokra, semmit nem csinalt. Maganba kiderult ultrahanggal.
6/8 anonim válasza:
Az SZTK-ban dolgozó és a magánban dolgozó is lehet tapló. Van, hogy a kettő fedi egymást. Önmagában a pénz nem old meg mindent, de tény, hogy sokat segít...Tisztelet a kivételnek, de ritkán talákoztam eddig normális eü-s dolgozóval (főként orvos).
7/8 anonim válasza:
Oda-vissza.Vagy az a verzió,hogy főorvossal bunkó a főigazgató,a főorvos a szakorvossal,a szakorvos az asszisztenssel,az asszisztens a beteggel vagy a segédmunkással.Persze,ez azért nem pont ebben a sorrendben van,na de érted a lényeget.
8/8 anonim válasza:
Én mindig bunkó vagyok velük de ez így van rendjén, számukra így is megtiszteltetés, hogy egy ilyen hatalmas egyéniség és magas társadalmi osztálybeli kuriózum leereszkedik az ő alacsony szintjükre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!