Itt egy felmérés arról, hogy a magyarok hogyan értékelik az önkiszolgáló kasszákat. Egyet lehet érteni azzal, hogy az előnyei mellett vannak hátrányai is?
Szerintem jó lenne, de amikor én használtam, az alábbiakkal szembesültem:
- Kényelmetlen nagyobb vásárlásoknál (nagyobb bevásárlások esetén nehézkes és időigényes lehet az önkiszolgáló kasszák használata, minthogy nem pakolhatod el amíg ki nem fizetted, addig rajta kell hagyni, sok cucc esetén ez tényleg problémás)
- Technikai problémák (az eszközök működése során problémák léphetnek fel, pl. nem olvassa a vonalkódot, ami lassíthatja a vásárlási folyamatot)
- Probléma kedvezmények érvényesítése során (nem tudom beváltani a fizetési kedvezményeket nyújtó kuponjaimat, meg a Repont-os bizonylatot sem).
Ti hogy gondoljátok, inkább előnyös vagy hátrányos?
Mondjuk ha nem az önkiszolgálós kasszánál veszem azt a vegyes tojást a Lidlben, valószínűleg sose tudom meg, hogy a saját saccolt méretet is sikerült alulmúlni.
Nem vette be a kassza, mert a súly annyira kevés volt.
Nagyon feldühített.
#18: "szerintem ők is örülnek, hogy leváltják őket az önkiszolgáló pénztárak"
Ja, biztos tapsikolnak örömükben amikor kirúgják őket (vagy fel sem veszik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!