Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Itt egy felmérés arról, hogy...

Itt egy felmérés arról, hogy a magyarok hogyan értékelik az önkiszolgáló kasszákat. Egyet lehet érteni azzal, hogy az előnyei mellett vannak hátrányai is?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem jó lenne, de amikor én használtam, az alábbiakkal szembesültem:

- Kényelmetlen nagyobb vásárlásoknál (nagyobb bevásárlások esetén nehézkes és időigényes lehet az önkiszolgáló kasszák használata, minthogy nem pakolhatod el amíg ki nem fizetted, addig rajta kell hagyni, sok cucc esetén ez tényleg problémás)

- Technikai problémák (az eszközök működése során problémák léphetnek fel, pl. nem olvassa a vonalkódot, ami lassíthatja a vásárlási folyamatot)

- Probléma kedvezmények érvényesítése során (nem tudom beváltani a fizetési kedvezményeket nyújtó kuponjaimat, meg a Repont-os bizonylatot sem).

Ti hogy gondoljátok, inkább előnyös vagy hátrányos?

szept. 26. 09:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
80%
#8, na igen, a kiléptető kapu és a vonalkód. A minap hárman is próbáltuk lehúzni, de meg se mozdult. Aztán a 4. vevőére kinyílt, így ki tudtunk surranni.
szept. 26. 10:53
 12/25 anonim ***** válasza:
77%
8, az önkielégítős kassza 🤣
szept. 26. 10:55
 13/25 anonim ***** válasza:

Mondjuk ha nem az önkiszolgálós kasszánál veszem azt a vegyes tojást a Lidlben, valószínűleg sose tudom meg, hogy a saját saccolt méretet is sikerült alulmúlni.

Nem vette be a kassza, mert a súly annyira kevés volt.

Nagyon feldühített.

szept. 26. 10:59
 14/25 anonim ***** válasza:
86%
Számomra az a döbbenetes, hogy az önkiszolgáló kasszák egy olyan jelenség, lehetőség, rendszer, akármi, amit bárki is bármiért vizsgálni akar. Már több hasonló önkiszolgáló kasszákat boncolgató cikket láttam. Mitől olyan érdekes ez kérdező, ezt kifejthetnéd egy kicsit hiszen láthatóan téged is érdekel ez az egész hiszen feltetted ezt a kérdést. Azt semmi esetre nem gondolom, hogy az emberek miatt vannak telepítve bárhová is az önkiszolgáló kasszák, ezek elsősorban a kereskedelem, az üzletek érdekeit szolgáló megoldások, nem miattunk telepítik őket.
szept. 26. 11:04
 15/25 anonim ***** válasza:
45%
#12 Merthogy magadat szopatod vele...
szept. 26. 11:32
 16/25 anonim ***** válasza:
52%
Én szeretem, mert sokkal gyorsabb, mint a hagyományos kassza, mert nem használják sokan. Van, ahol nem kell mindent elől hagyni (de a legtöbb helyen igen). Van, ahol több darabot nem tudsz egyszerre beütni, de a közös kasszás abban is segít. Általában nem kell a közös kasszás segítségére sokat várni, szóval szerintem rendben van.
szept. 26. 11:37
 17/25 Thunderfairy ***** válasza:
83%
Csak a pénztároshóz megyek.
szept. 26. 11:38
 18/25 anonim ***** válasza:
43%
Ha van önkiszolgáló, azt választom. Már kitapasztaltam, mi okozza, ha időnként gond van, nem okoz problémát korrigálni. Nekem nem hiányzik, hogy pénztárosokkal kelljen akár minimálisat is kommunikálnom. Legtöbbjük jól láthatóan utálja a munkáját, szerintem ők is örülnek, hogy leváltják őket az önkiszolgáló pénztárak.
szept. 26. 16:28
 19/25 anonim ***** válasza:
69%

#18: "szerintem ők is örülnek, hogy leváltják őket az önkiszolgáló pénztárak"

Ja, biztos tapsikolnak örömükben amikor kirúgják őket (vagy fel sem veszik).

szept. 27. 07:05
 20/25 anonim válasza:
19%
Hát ha olyan fontos nekik a munkájuk, akkor becsüljék meg. Én azért kerülöm a pénztárosokat, mert sok közülük rosszkedvű, nem egyszer beszólnak türelmetlenül, udvariatlanul. Tudom, hogy alulfizetettek, meg a sok vevő kimeríti őket, de végiggondolták ezt, mikor ezt a szakmát választották? Nem, mert legtöbbnek nincs is szakmája, csak nem talált más állást, ezt meg utálja. Akkor örüljön, hogy leváltja az önkiszolgáló kassza. Vagy vegyen példát róla, az önkiszolgáló kassza legalább csöndben van és nem csapkod, meg nem tesz megjegyzéseket.
szept. 27. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!