Mert csak kártyával lehet (Lidl), úgy meg nem akarok. Ahol lehet KP-val, ott használom.
2023. ápr. 24. 23:04
2/32 anonim válasza:
Mert nem lehet készpénzben fizetni.
2023. ápr. 24. 23:04
3/32 anonim válasza:
Vannak jó önkiszolgáló kasszák, de pl a tescosnál utálom, hogy amint fél centire megmozdítok valamit már csipog.
Azt se szeretem, hogy ha alkoholt veszek, akkor külön kell jóváhagyatni. Illetve, ha pékárút vagy zöldség/gyümölcsöt veszek azt keresgethetem.
Alapvetően akkor választom, ha csak kevés dolgot veszek és az mind becsipogtatós.
2023. ápr. 24. 23:09
4/32 anonim válasza:
Az első kettő válaszon mi volt a lepontozni való, úgy őszintén?
Itt tényleg ennyi kretén van?
2023. ápr. 24. 23:16
5/32 anonim válasza:
Én 95%-ban csak azt használom.
2023. ápr. 24. 23:17
6/32 anonim válasza:
Szeretem az önkiszolgáló kasszát, főleg a Lidl-ben, Rossmannban lévőt, meg úgy általában azt használom, de 1-2 helyen (pl. Tescot irták is) elég ratyi, ott van, hogy inkább normál kasszához megyek. Olyankor fordul még elő, amikor nap vége van, több dolgot vettem és nekem sincs kedvem keresgélni a sok zöldség/gyümölcsöt, szóval kényelmi okokból is.
2023. ápr. 24. 23:18
7/32 anonim válasza:
Vásárolni megy be az ember egy üzletbe és nem társalogni, - ha engedném, a halak nemi életével is feltartana ez a gépi f@szság.
Nem emésztem, hogy egy személytelen gép utasításai szerint pattogjak.
Nem értek hozzá, ráadásul lealacsonyítóan személytelen.
Ha a pénzem jó, hogy ott költöm el, akkor tiszteljen meg annyival az üzlet üzemeltetője, hogy emberszámba vesz.
2023. ápr. 24. 23:24
8/32 anonim válasza:
Én speciel azért nem szeretem használni, mert rossz élményem volt vele. Hülye tesco… ott fizettünk, de egy fos volt a gép. Meg is állt, nem haladtunk. Kértem segítséget a hülye bunkó eladó nőtől (aki felügyel) az meg olyan undorítóan beszélt velünk. Majdnem hogy én éreztem magam egy szar tolvajnak, mert mint kiderült valamit nem olvasott be a gép. De nem jelezte az a szar, hogy értsük hogy mi történt. Értelemszerűen nem akartunk semmit ellopni, csak szimplán nem vagyunk járatosak az önkiszolgálóba. A tescos pi**át azóta remélem kirúgták.
2023. ápr. 24. 23:37
9/32 anonim válasza:
Valami mindig van amiert hivni kell vkit. Flegmazva nagynehezen odacammog megcsinalni.. ha sok a cucc el se ferek stb. Sok rossz tapasztalat. Mar akk se hasznalom ha ures, ugyis alig jarok boltba
2023. ápr. 24. 23:38
10/32 anonim válasza:
Azért mert támogatom a pénztárosok munkáját, és azt hogy ne szűnjön meg a közeljövőben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!