Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem akarsz önkiszolgáló...

Miért nem akarsz önkiszolgáló kasszában fizetni?

Figyelt kérdés
Kifejtést is lehet írni…

2023. ápr. 24. 22:57
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
72%
Ha kevés cuccom van, akkor szeretek ott vásárolni, de egy egész kocsinyi áruból nem szívesen építek várat arra a mérlegre. Pl Metroban mindig kasszázok, mert az általam vásárolt dolgok meghaladják a súlylimitet
2023. ápr. 25. 09:44
 22/32 anonim ***** válasza:
87%
Csak az a baj hogy a Tescoba ahova jarok 8 gepbol 4 mindig szar
2023. ápr. 25. 09:58
 23/32 anonim ***** válasza:
87%

Tescoba ha korán reggel megyek, nincs is más lehetőség, mert rendes pénztár nincs is nyitva egy se! Aztán ha feltorlódik a sor az automatáknál, nagy kegyesen kinyitnak egyet!

A 8 automata pénztárból - ahogy írták is - jó, ha 4-5 működik. Azokra van 1 fő "pénztáros", aki húzza a száját ha segítséget kérsz, mikor elakadtál, és még kb. lebasz, hogy miért nem értesz hozzá.

Valamelyik géppel mindig van valami gebasz. Múltkor olyan gép "jutott" ahol a rendes leolvasóval nem lehetett lehúzni semmit, mert nem érzékelte, a kis kézi olvasóval kellett lecsipogtatnom mindent.

Máskor a visszajáró pénzt gyűrte be, kb 20 percig vártam ott, mire meg tudták szerelni.

Néha random dolgokat dob fel, hogy adjak meg mennyiséget, amit nem is vásároltam. Vagy kéri, hogy várjak az eladó érkezéséig, holott semmi olyat nem vettem. A kis súlyú termékeket gyakran nem érzékeli, mintha oda se pakoltam volna, stb. Szóval még azért van baj rendesen.

2023. ápr. 25. 10:42
 24/32 anonim ***** válasza:
67%
Nem veszi be a papirpenzt mindig visszaadja
2023. ápr. 25. 11:03
 25/32 anonim ***** válasza:
38%
Én már minden üzletben, ha csak lehet, önkiszolgálóba megyek. Kényelmes tempóban leolvasom, nem basznak át és nem vágja a fejemhez az árut az eladó, hanem nyugodtan, szépen elpakolom.
2023. ápr. 25. 17:34
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Lassú vagyok, leragadok, nehezen értem meg a lépéseket.
2023. ápr. 25. 20:01
 27/32 anonim ***** válasza:
40%

Valahol mar úgy tolakodnak hogy még fizetek de a masik f***fej mar tolja oda a kocsit

Miert nem tudja megvarni amig vegzek?!

2023. ápr. 26. 08:25
 28/32 anonim ***** válasza:
36%
Vakoknak, aliglátóknak, idős embereknek kín szenvedés az egész autómata pénztár, de persze hogy erre senki se gondol.
2023. júl. 7. 03:44
 29/32 anonim ***** válasza:
63%
A gépekkel vannak problémák, ami néha idegesítő, de még mindig jobb, mint amikor a pénztáros viharos gyorsasággal fejemhez vagdossa az árukat és már bassza bele a sorban utánam következőjét. Olyan szinten irritál a pénztárosok kapkodása, dobálózása, hogy inkább a géphez megyek. Az ráadásul nem basz át és szép kényelmesen tudok elpakolni a szatyromba, a sor is gyorsabban halad. Szerintem így gyorsabb, megbízhatóbb, nyugisabb.
2023. júl. 11. 08:17
 30/32 anonim ***** válasza:
Utolsó. Mivel gyorsabb? Kosárból lecsopotatod, félre rakod, kifizetés, majd sietned kell wlpakolni, de persze helyed sincs. Ott várnak utánad. A pénzt volt hogy a földre dobálta... És nem beszélve az idős emberekről, látássérültekrol... De menj ha akarsz, de legyen alternatíva.
2023. júl. 11. 13:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!