Miért nem akarsz önkiszolgáló kasszában fizetni?
Tescoba ha korán reggel megyek, nincs is más lehetőség, mert rendes pénztár nincs is nyitva egy se! Aztán ha feltorlódik a sor az automatáknál, nagy kegyesen kinyitnak egyet!
A 8 automata pénztárból - ahogy írták is - jó, ha 4-5 működik. Azokra van 1 fő "pénztáros", aki húzza a száját ha segítséget kérsz, mikor elakadtál, és még kb. lebasz, hogy miért nem értesz hozzá.
Valamelyik géppel mindig van valami gebasz. Múltkor olyan gép "jutott" ahol a rendes leolvasóval nem lehetett lehúzni semmit, mert nem érzékelte, a kis kézi olvasóval kellett lecsipogtatnom mindent.
Máskor a visszajáró pénzt gyűrte be, kb 20 percig vártam ott, mire meg tudták szerelni.
Néha random dolgokat dob fel, hogy adjak meg mennyiséget, amit nem is vásároltam. Vagy kéri, hogy várjak az eladó érkezéséig, holott semmi olyat nem vettem. A kis súlyú termékeket gyakran nem érzékeli, mintha oda se pakoltam volna, stb. Szóval még azért van baj rendesen.
Valahol mar úgy tolakodnak hogy még fizetek de a masik f***fej mar tolja oda a kocsit
Miert nem tudja megvarni amig vegzek?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!