A boltok önkiszolgáló kasszáinál, ha valaki segítséget kér, a bolt személyzete általában miért nem segítőkész a vásárlóval?
Figyelt kérdés
Többször is megfigyeltem, hogy nem annyira szívesen segítenek, sőt kifejezetten flegmák is olykor, mintha mindenki úgy születne, hogy kapásból tudja kezelni az önkiszolgáló kasszát. De egyébként is miért vegye át a vevő a pénztáros feladatát? Következő állomás az lesz, hogy a vásárlók majd takarítani is fognak a boltban? Azzal "magyarázzák" hogy nincs megfelelő kapacitásuk, ami így ebben a formában nyilván nem igaz.aug. 29. 14:17
1/8 anonim válasza:
Ez bolttól függ szerintem. Vannak olyan boltok, ahol kedves a személyzet, és vannak olyan helyek, ahol meg vannak sértődve, hogy dolgozni kell.
Pl. én egy Lidlibe járok a környéken, ott mindig segítőkészek, normálisak az eladók az automata kasszánál is. Multkor a környéken bementem egy Primába, és ott meg halál bunkó, lekezelő p*csa volt az eladó az automata kasszánál.
2/8 anonim válasza:
Az adott bolt személyzete bunkó. Én általában segítőkész eladókkal találkozok.
"De egyébként is miért vegye át a vevő a pénztáros feladatát?"
Miért ne? :D gyorsabb, kényelmesebb. Azt is átvettük, hogy mi vesszük le az árut a polcról, nem a pultban adja kérésre a boltos. Amúgy van hagyományos kassza annak, aki jobban szereti azt.
3/8 anonim válasza:
A boltok önkiszolgáló kasszáinál, ha valaki segítséget kér, a bolt személyzete általában segítőkész a vásárlóval.
4/8 anonim válasza:
Rossz helyen laksz. Nálunk azonnal szolgálatkészen segítenek (Rossmann, Lidl, Spar, Tesco).
5/8 anonim válasza:
Én speciel erősen preferálom az önkiszolgáló kasszákat (nem szoktam nagybevásárlásokat tartani, szóval így praktikus is), pedig különösebben antiszociális se vagyok. Nem tapasztaltam, hogy bunkóbbak lennének ott velem, mint a rendes kasszánál.
6/8 anonim válasza:
Nekem a pulykák jutnak az eszembe róluk. Ülnek egy magas asztal mögött, pletyiznek, aztán kéri a nép a segítségek, ők meg egyessével felemelik a fejeiket valamit gyorsan elhablatyolnak és egy nagy kegyesen kijön a néphez.
7/8 anonim válasza:
Munkaalapú társadalom van, tehát vagy már fél éve be vannak ezek vezetve: meg lehetett volna ennyi idő alatt tanulni a használatát.
8/8 anonim válasza:
Eddig ilyesfajta hozzáállást, viselkedést Spar-okban tapasztaltam, de ott sem mindegyikben. A többi boltban kifejezetten rendes, kedves eladókkal volt eddig dolgom, főleg a helyi Tesco-ban és a megyeszékhelyen lévő Eco Family-kben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!