Lidl minősége nálatok is észrevehetően romlik?
Régen imádtam az epres fánkjukat, de egy ideje olyan gejl, hogy már nem tudom megenni. :(
Az elvben minőségi felvágottnak is olyan szaga van néha, mint az utolsó patkánypárizsinak.
Kérdező, nem a Lidl minősége romlik, hanem Magyarország halad előre! (illetve hátra)
Egyrészt:
Mióta ilyen szintet öltöt az infláció nálunk a két fő lehetőség ami maradt: A termék súlya csökken és marad kb ugyan azaz ára, vagy a termék mocskos módon drágul.
A másik dolog:
Az sem meglepő számomra, hogy minőségbeli eltéréseket tapsztalsz, mert ilyen költségek mellett általában ott sporolnak ahol tudnak. Lásd pl eneriga árak ---> nincs annyira hűtve a termék, mint kellene ---> Rohad a hagyma...
De nem vagyok környezetmérnök, lehet hogy általános jelenség és baktérium miatt rohadnak a hagymák. Én is találkoztam vele az utolsó 1-2 évben. Mindegy, hogy hol vettem. (Lidl-be egyáltalán nem járok.)
De egyébként sok esetben azért tapasztalod/tapasztaljuk ezt, mert inkább a spórolást választják és a bele kerülő alapanyagok minősége más, rosszabb vagy esetleg helyettesítették. Így nyilván a termék előállítása nem lett drágább, ezáltal az ára se jelentősen, de nyilván valamit valamiért.. Lásd: csökken a minőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!