Az ország többi részén sem nagyon ülnek be a pénztárba a Tesco üzletekben? Miért éri meg ez nekik?
A Lidl nem azért népszerűbb, mert ott van rendes pénztár, hanem valószínűleg azért, mert olcsóbb és jobbak a termékei. Főleg azok amik "saját márkás" termékek. Én is jobban szeretem a LIDL-t, meg az ALDI-t, mint a Tesco-t. A pénztár pedig pont nem érdekel.. Aki a rendes pénztár megléte miatt megy máshova az szimplán buta. (Bocsi..)
Mellesleg amikor sokan vannak akkor van több kassza a Tescoban is, de amikor kevés a vásárló akkor nyilván ott az önkiszolgáló és oldják meg azon.
Mi ennek az oka?
Munkaerős spórolás. Egy cég az egyik legtöbbet a munkaerőn tudja megtakarítani.
Egyébként Tescoban van ez az Appos-Csipogós Kiosk szerű rendszer aminél lecsipogod a terméket ami a kosaradba kerül és az önkiszolgálónál pedig a kütyüvel fogod és kifizeted. Elég egyszerű a használata és pakolni sem kell, meg gyorsan túl is vagy a fizetésen. Máshol ilyet még nem láttam. Bár tény, hogy sok embernek ez már meghaladja a tudását és azt, hogy használja.. de egy intelligensebb világban nagyon ötletes dolog lenne.. (szerintem)
"Az ország többi részén"
Mert te melyik részéről írsz?
Az ország nyugati részében lakom.
Szerintem is nagyon csökkent a Tesco-ban vásárlók száma emiatt, hogy ennyire az önkiszolgáló részt nyomatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!