Újabban miért csak 2 Spar kupon van a 20%-os kupont tartalmazó papíron?
Mi az hogy “csak” ?
A proli balkániak tényleg semminek nem tudnak örülni ?
A nagy nemzethyek mikor adnak ilyet?
Én marketing szempontból úgy látom, rá szeretnék szoktatni az embereket az applikáció használatára (ott további termékkuponokat, push értesítéseket, stb. kap vásárló, ami fogyasztásra ösztönzi), ezért csökkentették az eddigi 4 kupont kettőre. Az applikációban ugyanis kaphatsz még további 4-et. Így azt érzed, hogy még jobban is jársz, mint eddig, mert 6 kuponod lehet, de érdemes is megcsinálnod az appos regisztrációt, mert különben rosszul jársz, mert "csak" két kuponod van, pedig eddig 4 volt, és nem is hagyod a fenébe az egészet, mondván hogy ez csak az apposoknak szól, mert rögtön a kezedben tartod a két beváltható kupont.
(Szerintem ez egy nagyon okos kampány lett. :D)
Ez érdekes, mert önkiszolgálónál dolgozó kell hozzá...
Legalábbis Budapesten eddig 3 Sparban voltam eddig így minden alkalommal jelezte a gép kell dolgozói kártya a kupon miatt.
Nálunk nem kell hozzá dolgozó. Lehúzod az árut, aztán a kupont, és vonja is a kedvezményt. Nálunk direkt kérik, hogy intézzük egyedül, semmi külön cucc nem kell hozzá. Pest környéki kisváros lepusztult Spar üzlete.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!