Mit szóltok ahhoz, hogy most már Sparban a nejlonzacsiért elkérnek 15 ft-t?
Figyelt kérdés
Nem tudom, ki hogy van vele, engem nagyon felháborít. Így is az ember minimum 15-20 ezret ott hagy (mi legalábbis nagyritkán veszünk magasabb kategóriás... bármit, mégis ennyit hagyunk ott), erre a zacsival is sajtolni akarják az embert. Nem arról van szó, hogy megfizethetetlen, meg emiatt nem tudok fizetni a kasszánál. Egyszerűen pofátlanságnak tartom.2022. aug. 2. 15:43
21/28 anonim válasza:
Mondjuk vigyél magaddal egy kicsire összehajtható vászonyszatyrot, de a hátizsák sem az ördögtől való ;)
22/28 anonim válasza:
Akkor van értelme, ha megoldott az, hogy vihessen magával az ember otthonról zacskót. Tehát ha otthonról viszed, ne számolják fel a pénztárnál.
23/28 anonim válasza:
#20 Azzal gondolom a pénztárosoknak volt problémája, nem a környezetvédőknek.
25/28 anonim válasza:
#24 A csomagolásban az a jó, hogy rá vannak írva az összetevők, a gyártó, a lejárati idő, stb. Itt meg az ember higgye el, ami ki van írva. Ez néhány terméknél elfogadható kompromisszum, de összességében kényelmetlen, nem csoda, hogy nincs túl sok ilyen üzlet (talán csak ez az egy). Rizst, tésztát, ilyesmit úgysem vesz minden nap az ember új zacskóban, de ne gondold, hogy nem értékelem a szándékot, engem is aggaszt az óceánok állapota, csak szerintem nem ez a megoldás.
27/28 anonim válasza:
Jó tudni, hogy már fizetős a zacskó. :O
Eddig nem mertem vinni saját zacskót, ha nem volt kosár, akkor is valahogy kerestem, nem a táskába pakoltam bele a dolgokat, miközben vásárlok. Valahogy nekem az volt az alap, hogy saját zacskót/vászontáskát nem lehet használni, mert hát saját.
Ha zacskót hazaviszek, én továbbra is használni szoktam, el szoktam tenni, nem egyből kidobni.
28/28 anonim válasza:
#27 Nekem még sehol nem néztek ferde szemmel a vászonzacskóra, még meg is dicsértek miatta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!